Politiek

Aangeboren of aangewaaid rood

De vraag is of linkse mensen zo worden geboren of dat ze dat opdoen door hun omgeving. En of dat erfelijk danwel te genezen is.

Rasroden
Linxe lui behoren voor mij tot een apart ras dat culturen en kleurtjes overstijgt. Je treft ze daarom bij alle gewone culturen en kleurtjes aan. Lui die tot een links ras behoren, en dat zijn er nogal wat, hebben hersentjes die uitsluitend geschikt zijn om informatie op te slaan volgens de eerder erin geragde linkse filters. Dat zijn filters die alles wat niet volgens het linxe boekje links is, als spam behandelen en dus onmiddellijk blokkeren.

Rode maagden
Die filters doen ze mogelijk al op bij de conceptie, tijdens de opvoeding en op instituties die ze onderwijs noemen. Soms ontsnapt er eentje maar dat is heel zeldzaam omdat ze zonder hun linxe poel niet kunnen bestaan. Ze danken er hun baantje aan, hun landgoed en hun volledige culturele leven. Velen zouden zonder hun linxe poel nog steeds niet geneukt hebben.

Floppiehersentjes
Er schijnen vroeger van die floppiediscs te zijn geweest, die voor backups werden gebruikt, waar je van alles op kon zetten en bewaren maar nooit iets van kon wijzigen. Zo zijn de functies van de hersentjes van linxen ook ongeveer ingericht. Maar dan zo, dat alles wat er op wordt gezet eerst door die spamfilter moet. Als de informatie er eenmaal ingejast is zit ie daar onveranderbaar voor de eeuwigheid.

Red Alert
Een soort beveiligingsmechanisme zorgt ervoor dat alles en iedereen die onwelgevallige informatie in die rode hersenkwabjes wil schuiven getracteerd wordt op een hels gekrijs. Dan gaat het linxe alarmsysteem af. Volgens een vast schript wordt dan iedereen die niet als linx door de scanner komt uitgekafferd voor rascist en Adolf.

Conclusie
Ja, het linxe is aangeboren en kan hooguit nog versterkt worden. Dat weet ik zeker en niemand brengt mij hiervan af.

Update: Ik weet ’t nu nog zekerder want gerenommeerde expert zegt ’t zelf.

De Grijze Jager 13 – De Clan van de Rode Vos