Geen categorieJankverhalen

Afgebeulde EU-Commissarissen eindelijk met pensioen

Er gaan na al dat gedoe over de zogenaamde EU-verkiezingen, achterkamertjespresidenten en nog wat meer trala natuurlijk ook wat overwerkte EU-Elitairen weg. Maar wel met medeneming van een flinke buit natuurlijk.

Want de enige reden om je een functie in de EUSSR binnen te likken, altijd in de baas de belastingbetaler zijn tijd natuurlijk, is het riante salaris, de genereuze emolumenten, zoals koffiegeld, en natuurlijk de geweldige dankbaarheid die je ten deel valt, na uitdiening van je tijd. Ja, sorry maar ik kon die ander woorden “na hard werken” niet uit mijn toetsenbord persen. Ik kreeg telkens een error, dus.

Die dankbaarheid brengt je een kleine € 250.000,- per jaar op exclusief onkosten, pensioenlasten en nog wat zo meer. Voor de komende jaren zit je dan wel op Rode Rozen. Nou ja, eigenlijk valt ’t nog wel mee, met zijn 13-en incasseren de huidige EU-Hofhouding-verlaters iets van € 2.500.000,- per kop. Dat hadden ze natuurlijk nooit verwacht toen ze voor het eerst gingen folderen!

Dus hier mijn Advies voor Scholieren:  Niks eigen bedrijf beginnen of iets voor de mensheid doen. Zorg dat je lid wordt van een politieke partij en ga een tijdje folders rondbregen. Na een paar jaar is je kostje gekocht! Hier nog een linkje over met pensioen gaan als je 50 bent tegen € 9.000,- per maand.

Links:
OpenEuropeBlog      Timesonline          Achterkamertjespolitiek, maar dan anders

Een gedachte over “Afgebeulde EU-Commissarissen eindelijk met pensioen

  • een betere tip voor jongeren is : zorg dat je geboren wordt in een gezin dat een politieke kleur aanhangt. Dan ben je al op goede weg en het ronddelen van folders is dan als slagroom op de taart.

Reacties zijn gesloten.