Asielzoekersleed

Afghanistan wil Verkrachtingsboek laten verbieden

Welkomstmeisjes

De nieuwe democratisch geregelde regering van Afghanistan is druk bezig om de ietwat besmeurde blik die het buitenland op ze heeft heel snel weg te poetsen omdat ze weten dat een vooraanstaande maatschappelijke positie bijzondere verplichtingen met zich meebrengt.

Er is echter grote ophef ontstaan over een boek dat alleen al tijdens de Afghaanse Evacuatiemaanden in 214 talen en in een eerste oplage van 400 miljoen exemplaren na een succesvolle promotiecampagne wereldwijd wordt verkocht.

De tot dusver onbekende, blonde, schrijfster is hierdoor in een klap multimiljardair geworden. Het omvangrijke literaire werk genaamd “Het Boek, Het Bed en de Ukkies” verhaalt over een feestje dat de Taliban vierde naar aanleiding van een gewonnen wedstrijdje. Leuk denk je dan, dat moet ik beslist kopen.

Echter, verstopt tussen de overige 416 bladzijden staat ergens een tiental regels over een verkrachtingsscène. “Ze liet zijn penis los en hup, hij zat er in…”. Nergens vinden we echter maar de kleinste aanwijzing over de afmetingen van de Grote Afghaan. En dat is tegen het zere been van de Afghaanse overheid. De Afghaanse President zei er het volgende over: “Ik ben diep teleurgesteld, uitermate geschokt en ernstig ontstemt”. Dit werd onmiddellijk door de aanwezige Pakistaanse tolk als volgt vertaald:

“Ik heb er de pleuris over in dat iedereen zich tegen mijn Talibaners aan gaat liggen te bemoeien. Talibaners verkrachten geen vrouwen, wél mannelijke krijgsgevangenen want dat hebben ze van de Amerikanen zo geleerd. Iets met inlichtingen of zo. Het zijn dan misschien wel Kuttalibaners maar het zijn wel ónze Kuttalibaners en daar blijft iedereen van af. Ik wil dat dit kutboek onmiddellijk wordt verboden. Onze Talibaners zijn eerzame mannen die zich niet als de eerste de beste gigolo laten betalen om iedere blonde bezoekster een beetje te gaan liggen neuken. En zeker niet voor die € 100.000,– wat denken jullie wel, dat wij van de goedkoperigheid zijn? Straks komen er busladingen vol met die drooglopende en wanhopig naar een beurt snakkende Westerlingen en dan staat Afghanistan alleen nog maar bekend om zijn sekstoerisme, zoals dat kutland Kenia”.

Aldus de bedachtzaam sprekende tolk, die adem haalde en de vertaling hervatte:

“Iedereen weet dat Afghanen niet van de geur van vis houden omdat er in heel Afghanistan geen vis voor komt. Logisch dus dat onze mannen walgen van alles wat maar een beetje naar vis stinkt, en dat doen jullie westerse vrouwen. Als ze nou nog een bekende geur hadden, zoals schaap of geit, kon er misschien over worden gepraat. Hieruit blijkt dus dat het allemaal leugens zijn. Onze President is zeer bedroeft en zal de export van onze middelen voor jullie verdorven geest naar Nederland en België, bij de volgende overtreding rechtstreeks verleggen naar Duitsland en Frankrijk en onze aanhang in Europa opdragen om op Geert Wilders te stemmen”.

Aldus de tolk en de President keek hem dankbaar aan en beloofde hem het ereburgerschap zodat ie niet naar Nederland hoefde.

2 gedachten over “Afghanistan wil Verkrachtingsboek laten verbieden

  • Hoho, jullie zijn ook best welkom in Europa hoor en ter ere van jullie is er in de 2e Kamer een nieuwe stenigingsmuur geplaatst, geweldig kunstwerk geworden, kom eens kijken en dan kun je meteen onze volksvertegenwoordigers toespreken en vragen waar die Miele blijft.

Reacties zijn gesloten.