Geen categorie

Afrikaanse Griep


Gek dat ze plotseling op vele plekken in Noord-Afrika opdoken en aan het muiten sloegen tegen de bazen van de tent. Vrijheid en democratie schreeuwden ze en dus schoten ze elkaar en de mensen die doorgaans voor orde zorgden maar voor de ballen.

De meeste slachtoffers wisten nog niet dat de kogels er meestal aan de voorkant uitkomen. Oude familievetes werden ter plekke opgelost en de winnaars mochten op de auto’s en reden rondjes om nog meer familieruzies op te lossen. Ze sloegen iemand morsdood en toen nog maar een en nog een paar, onder bloedige omstandigheden met stalen pijpen in konten omdat de reporters dat leuker vonden en schreeuwden, dansend om de lijken dat ze zelf begonnen waren omdat ze van de politie of het leger waren of ergens anders van maar in ieder geval niet van hun en dan weet je ’t wel.

Gek dat ze door de reclamemedia niet direct als terrorist werden afgeschilderd met zo’n zwart balkje voor de kop en alleen de beginletter van hun achternaam. Als je hier met een paar man op een auto zou springen en schietend en brullend door het dorp zou scheuren en blaffen dat Rutte weg moet wil ik wel eens zien of je dan met z’n allen zo’n meisje van Foxnews of CNN, in ieder geval ze deed verslag, ongestraft op dat plein in Den Haag mag uitwonen en dat je dan van de hele wereld geld en wapens krijgt. En dat ze dan met de hele Afrikaanse NAVO tenslotte ons vliegveldje Teuge platgooien.