Asielzoekersleed

Alle Afrikanen zijn homo gemaakt

SA gay parade 2014

Volgens een artikel in Natural News* is het nu wel duidelijk dat je homo wordt door insecticiden in je vreten.

Hopmannen en akela’s
En omdat ze, toen DDT hier zo’n 50 jaar geleden verboden werd, die meuk, net als asbest, massaal op het Afrikaanse continent hebben gepleurt, onder auspiciën van de zieligheidsindustrie met aan het hoofd de VN en WHO en betaald door U, is het logisch dat alle Afrikanen nu van het ruggetjesgebeuren zijn of scharenslijpster (nog 1 keer dan: m/v/genderhopding).

Flattofobie
En het logisch dat als je als al dan niet verborgen homo in zo’n eng land woont met hoge flats, je als een gek naar je broeders en zusteren in Europa wilt om daar in volledige vrijheid van de Gay Parade te genieten en je vol te laten lopen in de relaxroom van een flikkertent.

Gaydieet
We hadden beter die DDT hier kunnen houden dan waren we hier allemaal gezellige homo’s of lesben geweest en zou geen enkele zichzelf respecterende Afrikaan of Midden-Oostiër er ook maar over piekeren om naar zo’n flikkerzooi te emigreren.

*Natural News
http://blogs.naturalnews.com/chemically-altered-homosexuality/

[Dit artikel werd in 2015 al eens geplaatst maar toen werd het niet gelezen omdat iedereen toen zeker wist dat homo aangeboren was en niet door gifmengers werd veroorzaakt.]