Geen categorie

Alu-hoedjes nu in prachtige winteruitvoering

Zoals bekend zijn de alu-hoedjesdragers niet echt blij met hun breinbeschermers. Jawel, ze helpen natuurlijk wel goed tegen alle mogelijke ingestraalde gedachtenmanipulatiesystemen maar als gebruiker sterf je in de winter van de kou. Vooral als het vriest kunnen je gedachten zomaar verstarren en dan blijf je maar in een kringetje rondmalen. Dit is ook de reden dat in koude barre tijden, zoals tijdens de wintermaanden, de aanwezige complottheori√ęn niet meer goed doorzien worden. Tijdens de zomer is dat weer geen probleem en groeit de voorraad complotten die doorzien worden met de dag.

Omdat door de kou dus de hoeveelheid opgerolde complotten afneemt en er derhalve minder op het internetriool te lezen valt, en omdat er ook niks boeiends op de televisie is, zijn we naar een oplossing gaan zoeken. En die hebben we zoals altijd weer gevonden.

Allereerst verwijzen wij graag naar deze zeer wetenschappelijke site waar alles over alu-hoedjes te vinden is. Want wij kunnen ons voorstellen dat er lezers zijn die nog nooit van een alu-hoedje hebben gehoort. Er zijn natuurlijk ook wel sites in het Nederlands maar wat je van ver haalt is lekkerder.

De winteruitvoering van het alu-hoedje moet door u zelf gebreid worden om uw eigen frequentie er in te brengen. Want als u dat niet doet zit de frequentie van de producent er in en die werkt bij gebruik dan als een soort beveiliging. Er komt dus niets maar dan ook niets meer door. Dan heb je er dus geen fluit aan.

Voor de breipatronen kunt u deze bouwtekeningen en montagehandleiding gebruiken.
Bron: Knitty voor ingewikkelde engelse tekeningen en formules.

Een gedachte over “Alu-hoedjes nu in prachtige winteruitvoering

  • Ghehe, ik denk dat de mode deze winter zo lelijk wordt, dat zelfs deze hoedjes nog kunnen.

    Om maar niet te spreken van de verborgen krachten.

Reacties zijn gesloten.