Asbestleed

Asbest in huurwoningen

Veel artikelen op deze website zijn afkomstig van Asbestleed.nl. Deze website kwam tot stand door de toevallige ontdekking van asbesthoudende materialen in mijn huurwoning. Mijn speuren naar geluidslekken en bronnen van geluidshinder bracht mij naar het bouwarchief van de Gemeente Nijmegen.

Massamoordenaars
Snuffelend in het bestek bij de bouwaanvraag voor 274 woningen in de Muntenbuurt trof ik tot mijn verbazing de asbesthoudende stof Internit aan, het zusje van Eternit, die samen met de rest van hun familie inmiddels al een paar miljoen slachtoffers heeft gemaakt.

Sputumbakje
Slachtoffers die onder onder vreselijke pijnen en volgehangen met zuurstofslangen en zakken vol met chemo en morfine er heel lang over doen om dood te gaan terwijl ze de resten van hun verkankerde longen dag en nacht in een sputumbakje kotsen.

Baby’s met een scheermes
Op deze website schrijf ik over asbest en wat asbest met u doet. Ik schrijf over bedrijven en instanties, overheden en andere belanghebbenden en zal in mijn stukjes vaak aantonen dat wij als burger overwegend zijn overgeleverd aan het eigenbelang van kinderlijke dilettanten en hun organisaties.