Geen categorie

Atoomcontroleurs stoppen massaal met roken

Nee hoor, wij van de Breinbrouwelarij geloven best wel in toeval. En zeker als het 2 keer op dezelfde wijze en in dezelfde dorp en in hetzelfde gebouw en in hetzelfde trappenhuis, zo maar zonder reden toevallig gebeurt. En met lieden die hetzelfde beroep uitoefenen en nog eens uit hetzelfde land komen. Als dat geen leuk toeval is!

Want wat een toeval dat na vandaag er 4 maanden geleden ook al een atoomcontroleur van dezelfde trap, in hetzelfde trappenhuis van hetzelfde gebouw, in hetzelfde dorp gelazerd is of werd. De betrokken autoriteiten wensen absoluut geen mededelingen te doen. En dat doen ze meestal niet toevallig.

Er is dus een ware, maar overigens geheel toevallige, massale slachting bezig onder atoomexperts, die ook wel rondneuzen of er ergens stiekem atoomproeven worden gedaan of dat er weer iemand Weapons of Mass Destruction heeft verstopt. Bijvoorbeeld in Irak, Iran, Afghanistan, Israel, V.S. of op een paar vliegvelden in Nederland en nog zo’n 30 andere plekjes in Europa en in ruim 40 andere landen.

Ze hebben het maar druk, die wapencontroleurs en ze komen tijdens hun spannende werk nog eens ergens. En ze komen dus nogal wat Zeer Geheime Zaken te weten. Dus dat is gewoon toeval dat ze zelfmoord plegen of een handje die kant op geholpen worden.

Of dat ze toevallig vaak betrokken zijn als de hoofdrolspeler die definitief met roken stopt, bij auto- en andere ongelukken. Maar er is niks aan de hand wat dat is gewoon allemaal toeval.