Geen categorieJankverhalen

Bankrekeningenoverval door EUSSR

 Boot van bankrekeningvluchteling gereed voor vertrek Bron

Mijn voorstel om iedereen maar voor het gemak een bankrekening te geven bij de belastingdienst is al overgenomen door Europa. Normaal zijn ze zo snel als dikke stront door een klein trechtertje maar nu gaat het om hun eigen lijf en leden.
En ze gaan nog een stapje verder want je gaat niet bankieren bij je eigen Nederlandse belastingdienst maar bij die van de EUSSR te Brussel. Je poen wordt beheerd door een organisatie die ten doel heeft om alle aarbewoners straks als klant, of beter als leegslurppunt te hebben.
Duidelijk een geval van zelfverdediging voor dit voorportaal van een wereldregering. Want Geert wint straks met 2 vingers in de neus de verkiezingen, als ze niet afgelast worden. En als we dan op veler verzoek het leger naar onze grenzen sturen en geen stuiver meer aan Europa betalen en met vlaggetjes en fluitjes ongeziendetiefus tegen Europa gaan schreeuwen sterven ze daar in Brussel mooi de hongerdood.
Dus wordt de Eurobankrekening ingevoerd zodat ze die elke dag in het kader van de afspraken die zijn vastgelegd in het ESM dat per 1 juli van kracht wordt kunnen plunderen. Dan kunnen we hier gillen dat ze geen stuiver meer beuren maar dat is als brullen tegen de regen of door het likken aan een blauwe enveloppe proberen de belastingontvanger gunstig te stemmen.
Ik hoor dat ze in Suriname nog gewone bankrekeningen hebben en dat politici daar nog te vertrouwen zijn. Tijd voor de pleitvaart.nl dus.