Politiek

Belgische Geheime Dienst besteld oude pennen tegen het afluisteren

Zaadexpress
Belgische Geheim Agent met Persoonlijke Standaard Uitrusting op weg naar zijn werk

In navolging van de Russiche Geheime Dienst, de KGB, heeft de Belgische Geheime Dienst, de BGD, 2000 stuks Waterman Three Fissure Feed vulpennen van het merk Pellikaan besteld.

Deze stap is door de geheime diensten genomen om te voorkomen dat ze nog verder door de Amerikanen en de Nederlanders worden afgeluisterd. Zoals uit wetenschappelijk onderzoek is komen vast te staan is het praktisch onmogelijk om met de schrijfmachine of met de pen opgetekende informatie af te luisteren.

Om meer geheimzinnigheid aan het schrijven met de vulpennen toe te voegen en onzichtbaar te kunnen schrijven heeft de Belgische Regering, de EU, besloten om ze te vullen met sperma dat, zoals bekend, alleen zichtbaar is onder UV-licht. De geheime agenten dienen in het geheim voor hun eigen sperma te zorgen. Vrouwelijke agenten kunnen uit een gemeenschappelijke pot putten die via ontwikkelingshulp zal worden gevuld. 

Volgens het Centraal Plan Buro krijgt de economie een enorme boost door het Amerikaanse afluisterschandaal. De schrijfmachines, pennen, leipannen, kraspennen en spermapotjes zijn niet aan te slepen. 

Rutte werd al lachebekkend gespot met een doos van die potjes achter op de fiets dus het zal hier straks ook wel schering en inslag zijn dat je op iedere hoek wel een geheime agent of agente aantreft die iets staat af te tappen om een vulpen mee te vullen.

Update:

Noord-Korea heeft bij een leislagbedrijf in Oeffelt 4000 Pottelberger leipannen, onverglaasd en ongesmoord, besteld met 250 metalen kraspennen.