JankverhalenSprookjes

Ben weer Afgeladen

Je leest en hoort nog eens wat als je over het internet zoeft. Vooral over de ruzie van het duo Ben Osama & Ben Obama die heel bekend zijn in de wereld van de videoboodschappenoplezerij. Een en ander zal maandagavond wel weer bij Pauw & Witteman aan de orde zijn. De weduwen van Ben zijn in ieder geval als gast aanwezig en de kinderen zitten er als publiek.Even de gebeurtenissen op een rijtje.
Een dubbelganger van Ben, zou door een peloton geheime priesters van het Vaticaan zijn ontvoerd, even voordat zijn dubbelganger Ben 2 door de Pakistaanse geheime dienst in veiligheid werd gebracht en dus ruim voordat dubbelganger Ben 3 door de Navy Seals in stukken en flarden geschoten en gehakt werd gevonden omdat een hitteam van Al-Quaida hullie was voor geweest.
De Amerikanen in alle staten natuurlijk en dus is de verschrikkelijke hand van Hillary op de foto van de week te begrijpen. Want dan schrik je wel even. Er kon dus niets meer opgepakt, gepokt, gemazeld en dan definitief gekielhaald worden na volgens de regelen van de religie te zijn gewassen. En om te voorkomen dat de hotemetoten iets gezien zouden kunnen hebben wat niet te zien was, was er een half uur of zo de webcam kapot.
Er werden dan wel foto’s gemaakt maar wat moet je er mee als er een mogelijke vent op te zien is die geheel van zijn hoofd is ontdaan en in vieren gekliefd zoals het Handboek Verkiezingen Grote Leider van Al Dinges voorschrijft. Allemaal bloed en hier en daar een orgaan. Daar zouden de Gelovigen onmiddellijk van gaan gillen en voor je het weet heb je dan een paar gebouwen, stations of winkelcentra minder.
Zoals het andersom ook zou zijn geweest maar dan met Ongelovigen en op den duur met meer ontwikkelingshulp voor nog meer overbodige gebouwen, stations en winkelcentra en dus met zandbakken vol met bloed. Maar dat even terzijde.
Ja, het was dringen geblazen daar tussen half twaalf en half twee, in het holst van de nacht, op en rondom die villa.
Om 23.30 uur werd er door de buren het gebimbam gehoord van speciaal voor deze actie ingezette kerstklokken. Twaalf Holy Souls daalden op dat moment uit een van Kadhaffi geleende Lynx te neder en nodigden de Ben van dienst uit om mee te gaan met het doel om hem te verstoppen in het Van Geiluwe Klooster in Frankrijk. De andere Bennen lagen zich inmiddels in de belendende kamers te kwijten van de diverse huwelijkse verplichtingen. Deze actie duurde 4 minuten. Die van het meenemen van die Ben, dus. De Holy Souls & Ben L. zijn met twee taxi’s vertrokken omdat de Lynx weer eens niet wou starten.
Om  0.15 uur heeft de Pakistaanse geheime dienst maar lukraak een van de dubbelgangers opgepakt en naar een safe house gebracht. Deze Aktie duurde volgens de buren 15 minuten omdat de te redden dubbelganger net een punt aan het zetten was en iedere soldaat weet dat je een eenmaal ingezette actie niet mag onderbreken.
Klokslag 0.31 uur kwam er een joelende hoeveelheid strijders van Al-Quaida binnenvallen, gehuld in wijde gewaden en voorzien van spandoeken met de tekst “Dood aan Kat Daffie” en “Wij willen Democratie” maar dan op z’n Engels, en gewapend met wapens en kromzwaarden. De reserve Ben van dienst werd netjes gedeeld en er werden foto’s van de ontmoeting gemaakt waarna het bezoek weer verdween.
Om 01.15 uur kwamen de Amerikanen met 160 helicopters en 2000 man. Toen ze de Lynx zagen staan werd ter plekke besloten dat die Hollanders weer mensen aan het ophalen waren en dus werd de helicopter afgeknald want niemand roeit er door Amerikaanse acties heen. Dan maar geen Kunduz.
Toen de Amerikanen verdwenen waren met medeneming van de ongelukkige en reeds uitgebeende hebben de overige 211 dubbele dubbelgangers nog een tijdje lonkend rondgelopen maar toen er verder niemand meer kwam zijn ze maar naar huis gegaan.
De echte Ben verdween volgens ingewijden jaren geleden plotseling en zou zich op gaan houden in grotten in Afghanistan maar iedereen weet dat ie vanaf die tijd ergens anders opdook en nu al een tijdje videoboodschappen opleest vanuit die Witte Compound waar hij dan een geverfde baard om doet en een jurk aantrekt.
Enkele probeersels zie je hier:
Maar misschien is ’t allemaal heel anders: