Geen categorie

Bomen zijn de dader van de gekookte aarde

Nou is het over en uit. Dit is echt het laatste wat ik wil horen over dat gedoe met die opwarming van de aarde. Dat we allemaal zullen verzuipen in 3173 en daarom vogelversnipperaars moeten aanschaffen. Of dat we de dijken 140 meter moeten verhogen. Of dat de flutsrups uit Kameroen Europa binnentrekt. Afgelopen uit.

Want we hebben nu eindelijk een nieuwe, verse en wat mij betreft, de laatste dader opgespoord. Altijd als ik door een bos liep kreeg ik al de kriebels.
Het zag er allemaal zo dreigend uit. En dat gevoel was terecht. Die kudtbomen blijken de oorzaak te zijn van het Grote Opwarmen, dat de aarde nu overkomt. En waarvoor een miljarden verslindende milieumafia, alle middelen rechtens (bedankt Jeroen!), de bevolkingen uit wil mergelen. Niks Groene Longen maar gewoon een allesoverwoekerend kwaadaardig gezwel. Dat is het!

Ja in het artikel is dan wel sprake van loofboomachtige daders, maar vlak de naaldjongens ook niet uit, dat zijn ook geen lievertjes. Omhakken dus die hele zooi. Elk bos over de hele wereld kan nu vanwege wetenschappelijke onderbouwing gerust geruimd worden. Ja, wetenschappers zijn het allemaal beslist oneens, maar dat zijn ze altijd, dus ophouden met dat geleuter en hakken. Ook die hele grote boeven uit de regenwouden kunnen nu sneuvelen. Afgelopen is het met de bosherplanteringswetgevingen of adoptiebureau’s voor bomen. Afgelopen ook met al die mooie projecten van teakhoutboeven.

De investeerders kunnen hun centen in de zak houden. Of investeren in boomvernietigingsmachines. Daar zal een grote vraag naar komen dus binnenkort is het afgelopen met de kredietcrisis. Ook komt er dan werk voor miljoenen boomwerkers over de hele wereld. Plaats komt er eindelijk voor asfalt en parkeerterreinen zodat dat filegedoe ook weer eens wordt opgelost. Het Kabinet had groot gelijk. Gewoon niets doen en dan komt er op wonderbaarlijke wijze vanzelf een oplossing voor alle problemen. Bomen, de redders van onze prachtige wereld, wie had dat gedacht! Overigens, wat kosten al die overige planten wel niet aan dat water, waar we een vreselijk tekort aan krijgen?