Geen categorie

BOOM, uw nieuwe groenste energieleverancier

Stop onmiddellijk die plannen voor het volplempen van het Ijsselmeer om daar een 40 km2 groot zonnepaneel voor onze toekomstige energiebehoefte op te bouwen. Ook kappen met die zonnepanelen die gemaakt worden van mensenhaar. Het waren allemaal, vooral dat laatste, uitstekende ideetjes. Maar nu hebben we wat anders.
Want nu is er eindelijk de meest groene stroom te verkrijgen di er voorlopig ooit kan zijn. Onze redders zijn onze vrienden De Bomen. Niks uitvinders, subsidiesponsen, kilometers aan zonnepanelen, vogelversnipperaars of 700 miljard investeren meer nodig.

Gewoon een spijker in een boom slaan, electriciteitskabel er aan vast knopen en er is licht. Simpeler kan het niet. Het aantal bomen die we nu nog in ons land hebben staan zouden voldoende energie leveren voor 28 miljoen huishoudens.

Dus we kunnen de helft van onze stroomproductie mooi verkopen aan het buitenland. En daar houden we genoeg aan over om bijvoorbeeld te verbrassen aan leuke hobbietjes van onze politieke vrinden. Dan is daar tenminste ook de druk een beetje vanaf. Allemaal te danken aan onze vrienden, De Bomen.

Er wordt nu versneld onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om planten in de tuin of kamerplanten op dezelfde manier voor stroom te laten zorgen. Vooral de Sanseveria gooit in dit verband hoge ogen. 2 Stuks van deze prachtige planten zijn voldoende om uw toilet van licht te voorzien, ze zorgen voor hoognodige extra zuurstof en ze hebben maar een klein beetje water uit de toiletpot nodig.

De noodlijdende auto-industrie is nu druk bezig met onderzoek naar de mogelijkheid om gras op een speciale laklaag te laten groeien voor het leveren van de stroom voor electrisch aangedreven auto’s. Leuk om straks op zondagmorgen niet alleen het gras van uw gazonnetje te maaien maar ook uw auto even bij te knippen.

Gerelateerde schrijfsels:
1. Zonnepanelen van menselijk haar
2. Grootste zonenergiecentrale komt in het Ijsselmeer
En voor als het weer te duur wordt:
3. Sorry voor beginners
4. Sorryzeggen voor iedereen

Bron: University of Washington News