Jankverhalen

Breezerpaters zijn slachtoffertjes van pedokinderen

Ergens heb ik het altijd wel geweten dat kinderen kleine smerige uitlokkers zijn die argeloze gewone a-seksuelen ertoe brengen om pedodingen met ze te doen. Het stond in de krant, een pedopater heeft het gezegd en dus is het waar.

 

Lovertoytjes
Je kunt het aan die geile kopjes van die kleine sletten en loverboytjes al zien dat ze er alleen maar op uit zijn om paters en andere gewone argeloze rechtopenneerders te verleiden tot vreselijke dingen. Niet voor niets zitten ze de hele tijd met het rokje omhoog op de schommel of lopen te rennen met zonder T-shirtje aan. Of ze lopen aanstellerig met de hele kleuterschool met de reedt te draaien terwijl ze zo’n opwindend liedje van Kinderen voor Kinderen zingen. Miljarden mannen hadden het niet meer en kregen ter plaatse pedo door dat nadoen van Donald Duck tussen de schuifdeuren op zondagmiddag bij opoe.

Pedolokkertjes
Die knaap van de Christen Unie, Rouvoet, had weer eens gelijk toen hij in de slipjes van de kinderen wilde kijken om ze op heterdaad te betrappen op pedolokgedrag. Misschien hebben die verstandige mannen die een kindbruidje nemen ook gelijk dat meisjes en sommige jongetjes al vrouw zijn vanaf het moment dat ze tanden krijgen. De Paus heeft in ieder geval zwitsal geroken en gaat nu 800 miljard schadevergoeding uit de pot van de Kinderbijslag eisen voor zijn arme uitgelokte pedopaters.

Grondwerksters
Het is te hopen dat die kleine zwijnen nu eens goed worden aangepakt. Lollie afpakken en met de blote voeten naar bed! Daarna wordt het tijd om eens wat te doen aan die schofterige uitlokkers in oranje overalls die argeloze en onschuldige wetenschappers wekenlang treiteren en uitdagen om hun de kop d’r af te hakken. En wat dacht je van die mokkels die een kuil graven, er in gaan zitten en dan met stenen naar argeloze voorbijgangers beginnen te gooien?

Een gedachte over “Breezerpaters zijn slachtoffertjes van pedokinderen

  • Breinbrouwsels

    En wat dacht je van die arme jongens die dagenlang door lellebellen om een beurt worden bedreigt en als ze ‘m dan krijgen naar de politie rennen? http://tinyurl.com/pzkwgsu

Reacties zijn gesloten.