Geschiedenis

Breinbrouwsels: de beste blogger ter wereld die nog nooit voor het neuken is betaald

De beste blogger ter wereld die nog nooit voor het neuken is betaald , Breinbrouwsels, heeft zich teruggetrokken uit de meedogenloze strijd om de titel van “De beste blogger ter wereld die nog nooit voor het neuken is betaald“. Jaarlijks wordt de verkiezing van de betere bloggers die al dan niet voor het neuken zijn betaald, georganiseerd door Dutch Bloggies.

De onverwachte terugtrekkende beweging van Breinbrouwsels, de beste blogger ter wereld die nog nooit voor het neuken is betaald, was een complete verrassing voor de betere blogosfeer. Honderdduizenden teleurgestelde fans hebben inmiddels het door de “Vrienden van Breinbrouwsel, de beste blogger ter wereld die nog nooit voor het neuken is betaald en niet meedeed aan de Dutch Bloggies 2009” ingerichte condoleanceregister getekend. Deze registers liggen op alle Gemeentehuizen, Kerken en Moskees of Moskeeën. Tekenen kost € 5,-. Als u niet kunt tekenen is dat geen probleem, er zijn ook plakplaatjes te koop. De opbrengst gaat gewoon naar Breinbrouwsels, de beste enz.

Breinbrouwsels is ontstaan uit een samengaan van BREIN (hihi!) en Bertje, die in de jaren ’60 van de vorige eeuw als dienstplichtig held gelegerd was in Seedorf , helemaal in het toenmalige West-Duitsland. Als verantwoordelijk hoofdredacteur van het compangniesblad De Genieter, van het 41 Geniebataljon, was hij de eerste ter wereld die voor de vrijheid van meningsuiting van zijn bed werd gelicht (sorry hoor Gregorius)  en in het gevang werd gegooid.

Omdat hij door zijn drukke werkzaamheden als voorzitter van het barbestuur alsmede voorproever van zijn compagnie niet alle stukjes van zijn blad wou controleren glipte er gewoon eentje doorheen. Het ging over Prins Claus en zijn voorgenomen huwelijk met Beatrix en iets met Duitsers of zo. Of over Bernard. Het is ook allemaal zo lang geleden en anoniem tieren en vloeken was nog niet heel gewoon.

Kortom (1) het was een flink opruiend stuk wat te vergelijken was met de artikelen van Jeroen en daar ligt vandaag aan de dag ook niemand meer wakker van. Maar in die mooie vervlogen tijden van “Leve de Koningin” was dat wel anders.
Kortom (2) de identiteit van de schrijver van het bewuste artikel is door Breinbrouwsels, de beste blogger ter wereld die nog nooit voor het neuken is betaald, ondanks dreigingen dat hij uitgeleverd zou worden aan de Russen, altijd verzwegen. Volgens geruchten zou het gaan om een 61-jarige politicus met veel bijbaantjes. U kunt nu bieden.

Breinbrouwsels, de beste enz.,

Kijk, als ik de Dutch Bloggies 2009 win komt dat, door de toenemende druk vanwege al die beroemdigheid, de kwalteit van mijn stukjes niet ten goede. Door met lekkere wijven in een praatprogramma op de televisie te zitten, want dat hoort er dan bij, kom je onder een enorme spanning te staan. Dan kan het zo maar gebeuren dat iemand mij voor neuken wil betalen. Of dat ik voorzitter of voorproever van een bar wordt. En dat laatste wil ik niet.

Het is duidelijk voor iedereen. Breinbrouwsels is inderdaad de beste blogger ter wereld die nog nooit voor het neuken is betaald. Zijn sprankelende stukjes, soms zonder taalfouten, spreken voor zich ofschoon er ook lezers zijn die er geen fluit van kunnen maken. Alleen daarom al behoren zijn werken tot de juweeltjes van de Nederlandsche Litteratuur. En over dat neuken en en over dat betalen ervoor zwijgt hij liever in alle talen.

Een heer spreekt daar niet over maar omdat 1 reaguurder het daar niet mee eens was wil ik er over kwijt dat het er na misschien wel eens anders is geweest.

Hieronder treft u alle reacties aan uit de teneergeslagen blogosfeer:

Anarchiel “De enige die geen paddestoelen lust”
Obama: “Yes, he can”
Bert Brussen: “Het lijkt van Jole wel”
GeenStijl: “Wie?”
Vroeg of Laat: “Vroeg of laat moest het er wel van komen”
Barracuda: “Is het een complotdenker”
Blaffende Hond: “Woef”
Nederland en Omstreken: “Oh, die, met die taalfouten”
Genootschap Onze Taal: “Een starre misbruiker van taalregels”

2 gedachten over “Breinbrouwsels: de beste blogger ter wereld die nog nooit voor het neuken is betaald

  • Anoniem

    Ik heb een erectie… kan ik hier mijn kwakkie kwijt?

Reacties zijn gesloten.