Geen categorie

Briefbespreking

In mijn agenda trof ik nog een beduimeld briefje aan met notities die ik maakte tijdens een kamerdebat, eeuwen geleden, dat op de televisie werd uitgezonden. Het ging over een brief en over oorlog, wat altijd erg eng is en dus anders genoemd werd. Maar ook over de envelop waar die brief in had gezeten en of er voldoende postzegels op waren geplakt maar bovenal wie de vrouw van de postbode wel niet was.

En het ging ook over het begin van een vallend kabinet waardoor er velen gevallen zijn. Ik heb de originele notities hier maar neergezet omdat ik er geen touw meer aan vast kan knopen en door de latere stortbuien van reclamefolders de kluts ben kwijt geraakt. Misschien gaat er bij jullie nog een lichtje op.

Voorzitter, brief, navo, brief, loop der dingen, normen, brief, waarden, normen, boel bij elkaar houden, stap een, brief, uitlatingen, voorzitter, de brief, serieus, de brief, stappenplan, ook in de media, inhoud van de besluitvorming, aangegeven, in het licht van gisteren, deze verklaring, bos, zo gaan wij niet met elkaar om, ter kennis gebracht, februarie, navo, ministerraad, brief, 12 februarie, onder uw aandacht gebracht, wenselijkheid, geen brief, 4 februarie,  commissie, bondgenoten, 5 februari, 9 en 11 februarie, 9 februarie, brief, feiten, besluitvorming, pechtold, ik ga er niet op in, internationale gemeenschap zit op de tribune, 6 ministers, niemand kon de brief zien aankomen, ministerraad, op de 11e, brief, pauw en witteman, brief, verklaring, ik wist van niks, er kan een brief gekomen of geweest zijn,  niks over de inhoud, mogelijkheden ten aanzien van, brief, op basis van, trainingsmissie, voorzitter, brief, de mogelijkheid om te kijken naar de omstandigheden van, alweer die brief, doe ik geen uitspraken over, brief is ook aan de orde geweest, brief, vraag, brief NAVO, sorry voorzitter, 2 februarie, heer bos, brief, algehele kader, brief van de navo, ik heb aangegeven, brief, ik ben geen staatssecretaris, zoals afgesproken heet ik minister, brief, zo liggen de feiten, brief, voorzitter, brief, met dit en dat, brief, onzin, zo liggen de feiten, zus en zo en dit en dat, in algemene zin gesproken, femke: dat het net zich sluit, brief, wegdraaien, onzekerheden, opties, brief, brief, brief, brief, ik wil Secretaris-Generaal van de NAVO worden, zelden zo’n naïve minister meegemaakt, dreig ze maar flink met het staatsrecht Bas, Hup Rita vloek ze stijf, Hup Femke bijt ‘m, Krab ‘m z’n ogen uit Agnes, verzuip ze met je woorden Alexander, maak ze maar flink vals Geert, mauw ze maar horendol Marianne, 11 februarie, brief van de NAVO, brief, brief, brief, brief…

Iedereen is weer vergeten wat er nu allemaal zo belangrijk was en dus ben ik blij dat ik er geen stukje van gemaakt heb. ‘t Kan ook best om een gewone brief van huishoudelijke aard zijn gegaan. Zoals van een wanhopige vrouw aan haar man die eindelijk eens voor de kinderen moest gaan zorgen of zo.

Ik wens u en de uwen een gezonde en heel gelukkige stemdag op 2 maart toe.

2 gedachten over “Briefbespreking

  • Tis wel een hele hoop gebrief.

    Even wat anders,

  • bedankt voor de brieving
    sanzinia

Reacties zijn gesloten.