Geen categorie

CO2 is een zegen voor de mensheid

Als we nou eens niks doen en dus zeker niet luisteren naar al die gesubsidieerde en dus roofzuchtige allesweters en paniekapen. Als we gewoon doorgaan met consumeren en energie over de balk pleuren. Als we gewoon doorgaan met ongebreideld neuken en kinderen vergaren. Gewoon doorgaan met koeien scheten laten knallen en er zelf ook uitgebreid aan mee doen. Gewoon doorgaan met leven zoals we dat graag willen en niet zoals al die lulhannessen ons dat willen laten doen. Dat zou een zegen voor de mensheid zijn.
Dan kunnen we stoppen met ruzie te zoeken met de Paus over dat geouwehoer over de geboortebeperking. Dan kunnen die verdomde spaarlampen weer afgeschaft worden. Dan hoeven we ook niks meer in het schooibakje of op de giro te storten van al die ongoede doelen. We kunnen dan die hele derde wereld het lekker zelf uit laten zoeken en er valt geen oorlog meer te voeren. We kunnen rustig ons ding doen zonder dat er weer groene opruiers met rusteloze vagina’s onze sinterklaasinkopen komen verpesten. We kunnen een hele berg ministers en aanverwanten de zak geven en alle fanatieke milieupartijen de doodsteek geven. En alle milieubelastingen afschaffen natuurlijk.

En als dan de zeespiegel stijgt dan verhuizen we gewoon met de hele bups naar hoger gelegen oorden. Naar bijvoorbeeld Duitsland, Polen of Rusland waar we dan kunnen skiën of bergen beklimmen in de achtertuin. De eigenwijze achterblijvers verzuipen dan gewoon. En is dat dan een ramp. Nee, dat is geen ramp want dan zijn we daar ook weer mooi van af. Hier en daar zal er een traantje worden geplempt maar dat gedoe heb je toch en het duurt maar even. Laat de natuur haar werk doen. Dat doet ze al een paar miljard jaartjes heel erg goed en daar heeft ze al die waanzinnige subsidieslurpende ratjes niet voor nodig. Laat die CO2 maar komen zodat de natuur haar werk kan afmaken!