Geen categorie

Cornelisatie

En als ik het al deed had het baasje beter moeten opletten!

BB
Meneer Cornelissen*, of moet ik NogBurgemeester* zeggen? Hoe is dat nou om jarenlang op kosten van oude moedertjes die in hun luier in het Wegwerphuis liggen te rotten zonder verpleging en laat staan een koekje bij de thee vakantiereisjes te maken naar een oord waar je alleen maar soa’s, hiv, aids en een druiper op kunt lopen? Een land waar uw verworpen vrouwen zich door enorme dropstengels een eeuwige verrotte muts laten butsen om bij terugkeer hun ex nog even een afscheidskado te kunnen geven. Maar er zijn er genoeg die er alleen voor de jeuk naartoe gaan, liefhebbers van de Afrikaanse cultuur, zoals u.
C
Ik heb mijn uiterste best altijd voor de mensen gedaan. Mijn hele leven heeft in het teken gestaan van mededogen met de behoeftige mens. En nu is er een hetze ontstaan door Wilders over een relatief gering bedrag dat op een verkeerde post zou zijn geboekt omdat Wilders de boel niet bij elkaar wil houden en Wilders de ontwikkeling van kunstenaars in Afrika wil tegengaan door de broodnodige subsidie die Wilders wil afschaffen en daarbij ook nog eens hele bergen plastic die Wilders op de stranden van Ghana wil laten liggen zodat die arme mensen daar door toedoen van Wilders zullen creperen en van honger zullen sterven als er niemand een hand uitsteekt. En die hand heb ik als een waarachtig christen uitgestoken.
BB
Ja, U lijkt mij een goed mens. Toen ik uw foto zacht dacht ik meteen dat lijkt wel een priester die lief is voor kinderen of een missionaris die dol is op die peniskokertjes. Ja, ik wou bijna zeggen peniskroketjes, vanwege de temperatuur daar in die landen. Ja, we maken altijd een grapje tijdens het interview vanwege de sfeer.
C
Aardig dat u de zaak net zo ziet als ik en dat u niet op Televaagse wijze uw hele voorkant vol kalkt met koeieletters en enorme foto’s over iets dat volslagen onbelangrijk is, alleen maar om uw blog vol te krijgen.
*Naam en adres bij de redactie bekend. Dit interview werd door Interviewburo Zegguttus gehouden bij 416.317 politici, die op dezelfde vragen hetzelfde hebben geantwoord. De rest was op vakantie of zei wat anders.