Geen categorie

De Avonturen van de Kleine Beerbeerbin

De bin van Beer en Beertje

Ze hadden haar Meermeermin willen noemen maar omdat iedereen al naar die naam luisterde en iemand er een boek over had geschreven waardoor ze altijd met de titel zou worden vergeleken en eigenlijk meer omdat haar vader bij de aangifte op het Alikruikenhuis snotverkouden was geweest, was het dus Beerbeerbin geworden.

Ja, dat was een lang verhaal en ik begrijp dat de meesten van u al worstelen met zware oogleden en dat gevoel dat je krijgt als je na een zware keukentafeling nog even op de buurvrouw wil gaan liggen. Maar het wordt nog een lang avontuur dat ik na de volgende keer zal vertellen met in de hoofdrollen Nurten Albayrak als De Kleine Beerbeerbin, Geert Wilders als Tok Tokkie  – Tokkie Tok hadden ze al in een ander boek – en Jolande Sap als Stekkermutsje. Een avontuur waarin ik zal bewijzen dat De Kleine Beerbeerbin niet blond geschoren is, Tok Tokkie wel Vaakdeklaas is en Stekkermutsje het haar van De Kleine Beerbeerbin op haar muts heeft laten lijmen omdat haar eigen spul weggeschaard is. (Wordt verbolgd).

Breinbrouwsels volgt een studie Ziejewellen aan de Katholieke(!??!) Universiteit Tilburg waaruit je de groeten mag hebben en waarvan bovenstaande al een 11 kreeg.