Geen categorie

De Breinaalden Oorlog


Op weg naar de verlossing

Miljoenen jaren doet de mens pogingen om van zo’n jeukend en trappelend schepsel af te komen. Meestal worden ze achter het behang geplakt, de ouders achterlatend met eeuwenlange wroeging en spijtbetuigingen vol kadootjes. Zelfs als ’t nog net niet trappelt zijn velen d’r als de kippen bij om de breinaald erin te steken. Of een ritje over de spoorlijn met zo’n hobbelende brommer wil ook nog wel eens helpen.
Nu zijn er culturen waar je niet zomaar kunt gaan liggen breinaalden na het brommerkieke. Oh nee, want je zou zo maar eens voor jezelf een besluit nemen zonder dat de hele bevolking, ook zij die al helemaal niks van geneuk tussen man en vrouw en de daaruit mogelijk ontstane lading af willen, kunnen of moeten weten en dus het hardste schreeuwen, er zich tegen aan heeft bemoeid
In die culturen heeft namelijk gewoon iedereen het recht om zich overal tegenaan te bemoeien. Vooral tegen datgene wat anderen doen of laten. Dus zeggen ze daar tegen een gevulde vrouw dat ze de benen even wijd moet doen zodat ze allemaal op hun gemak in haar kut kunnen kijken. In breedbeeld graag en dus staat er een televisieploeg omheen te dringen en te likkebaarden.
En dan krijg je in die culturen het onvermijdelijke Tahirpleinverschijnsel dat iedereen er zijn lul in wil steken of de vinger er achter wil krijgen danwel er iets over wil schreeuwen bij Pauw & Witteman. De meesten echter staan er gewoon bij te fappen. Ja, ook vrouwen.
Gelukkig is er een politiek correcte voorschrijfwijze van 24, 25 of 26 weken – afhankelijk van de regeringscoalitie – maar dan ook geen uurtje minder want in die culturen bent ze zuunig. Door als breinaalder die 24 weken breinaaldgrens aan te houden ben je niet schuldig en kun je straks zonder spijt tegenover de buitenwacht een afgezegende onschuldige uithangen. Dat de kinderloos achtergebleven afwijsmoeder haar verdere leven handenwrijvend doorbrengt maakt niet uit. Als de stempels maar goed staan.
Dat er in andere culturen heel andere gebruiken in zwang zijn op het gebied van brommerhobbelen maakt voor een deel van onze verheven cultuur niks uit. Ze zullen en moeten op de door ons uitgevogelde wijze aan het breinaalden slaan. Want wij hebben altijd gelijk en als we dat niet krijgen gaan we het wel halen. Desnoods met een Abortusboot in Marokko. En we gebruiken daar rustig kamerleden voor die desnoods met false flag handelingen Nederland in oorlog met Marokko brengen.
In diverse culturen worden organisaties en personen die de Staat van Het Volk in gevaar brengen achteraf nog met een breinaald op een kajak in de vrieskou van de Noordpool geaborteerd. Met een Breinaaldengrens van 24 eeuwen.