Asielzoekersleed

De Druipgrottenjihad

Worden de Atlantische Volken express ziek gemaakt door immigranten met dodelijke ziektes?

De meeste vette ziektes worden overgebracht door lichaamsvochten, dus dan weet je het wel. Reeds eerder schreef ik er ellenlange verhandelingen over. Dat tantes naar vieze landen gingen om zich te laten vullen met dodelijke ziektes die ze dan uit ongevulde frustratie onder hun relaties gingen uitdelen.

Gevulde Tante
Maar dat was vroeger. en het was nog redelijk onschuldig ook. Hier en daar trof je op Afrikaanse stranden wel een tante aan die daar lag te kronkelen om toch vooral maar een beurt te krijgen van de strandmasseur die tevens horloge- en spiegeltjesverkoper was. Een fikse druiper of een knalgele HIV was alles wat ze mee naar huis namen. De thuiszittende relatie kreeg onmiddellijk de schuld dat-ie vreemd was gegaan en dat tante nu met een druipgrot zat te kijken. De aanval is altijd de beste verdediging. Veelvuldig werd dan ook door de tantes de vraag gesteld: ben je soms vies van mij, waarna ze in snikken uit gingen barsten. En omdat echte kerels bijna zijn uitgestorven door de feminisering van de samenleving zijn de resterenden een soort Eddy Murphy geworden die braaf met diepe stem Oké kunnen zeggen. En dus vroegen ze zich af of je echt Aids kunt krijgen van een WC-bril of door fappen.

Overstroming
Maar het ging allemaal niet snel genoeg. Soms sneuvelden er enkele tientallen door de acties van de volgelopen virus- en vleesetende bomgrotten maar dat was een druppel op een gloeiende hulpverlener. Dus werd er besloten om het eens écht aan te pakken. De hulptroepen werden ingezet om overal het ware geloof via de onschuld van de zwarte pik te brengen. Vele blondines (m/v) bekeerden zich en gaven de leer verder. Ik zou er ook helemaal niet over begonnen zijn maar toen las ik een stukje over de duizenden asielzoekers uit enge landen die de grens van de VS oversteken en uit gemakzucht maar ergens in de steden worden gedumpt. Waardoor onmiddellijk haarden van enge ziektes onstaan en de pleuris uitbreekt. Precies hetzelfde als hier of zelfs in een net land als Oostenrijk.