Geen categorie

De Gedoemden

We leven nu met een vraatzuchtige en alles en iedereen vernietigende enorme wriemelende berg medemensen op deze wereld die zijn, weerga niet kent. En die berg wordt steeds groter. Een tijdje geleden waren het er nog een paar honderdduizend, levend in het voedselparadijs, en vandaag iets van 7 miljard waarvan er inmiddels al 80 procent bijna of helemaal sterft van de honger. De tellingen lopen uiteen, al naar gelang de behoefte.

Door liefdevolle mensen worden er zaadjes gestuurd naar de arme medemens zodat die zelf voedsel kan kweken. Er worden voedselpakketten heen en weer gesleept en er is een grote volksverhuizing op gang gekomen. Iedereen probeert te vluchten naar de voedselpotten in de rijkere landen. Die raken daardoor in paniek en staan grommend hun grenzen en dus hun voedsel te verdedigen.

De grenzen van de beschikbare hulpbronnen zijn bereikt. Binnenkort is er niks meer van over. Alle organismen die het beschikbare voedsel hebben opgegeten sterven altijd uit door de honger, ze worden onvruchtbaar of gaan elkaar of zichzelf uitmoorden. Hierdoor worden ze zo verzwakt dat ze dan als voedsel gebruikt worden door andere organismen. Zoals schimmels, baterietjes of virussen, er is genoeg keus. Dit zal dan ook met de mensheid gebeuren en een oplettend waarnemer ziet om zich heen dat het al in gang is gezet.

Kenmerkend voor een populatie die ten gronde gaat is de waanzin die groteske vormen aanneemt. Oorzaak en gevolg worden niet meer waargenomen maar verdrongen door sussende waanvoorstellingen. Deze nieuwe realiteit wordt vervolgens door dominante groepen in een religie verpakt die aan de nog niet met waanzin besmetten wordt opgelegd. In deze wereldwijde waanzin geldt nu dat niet de overpopulatie de oorzaak van alle ellende is maar de zure regen, de stoute bankiers, die verdomde zeespiegel of het paard van Sinterklaas.

Er zijn zieners en wetenschappers die menen dat de mens door haar geweldige bewustzijnsniveau in staat zou zijn van haar waanzin te genezen, om het bewustzijn te veranderen en dus zou kunnen leren om duurzaam te gaan leven. Ik heb daar geen enkele aanwijzing voor gevonden en zie de toekomst van de mensheid somber in.

Een gedachte over “De Gedoemden

  • Tja…
    gisteravond de documentaire: 'Age of Stupid' gekeken… ben er nog steeds depressief van.
    Wat vernielen wij met zijn allen de aarde…

Reacties zijn gesloten.