Geen categorieJankverhalen

De Goedmenschen zijn gefileerd dus we kunnen met vakantie

Kennedy werd vermoord omdat hij opdracht gaf tot het ontdekken van een vaccin tegen de Gutmenscherei

Bij E.J. Bron, kijk daar maar als je duidelijke uitleg wil hebben over de tzunami aan Gutmenschen, hoe ook genaamd, die in de afgelopen eeuw of zo als straf voor onze hoogmoed over ons werden uitgestort.

Een betere uitleg krijgen we nooit meer dus we kunnen de tent dicht doen. Het jatten en plempen van dit artikel of de link er naar toe is voldoende. Of laten we er van onze laatste poen kopietjes van drukken en die op alle scholen en andere jatdiplomacrèches uitdelen.

Verplicht leesvoer voor de jeugd die het dan weer aan hun ouders en opa en opoes door kunnen geven. Zien ze die lieve oudjes zich de haren uit de kop trekken van wroeging en spijt terwijl er hooguit een paar hartelijk staan te lachen omdat ze dat altijd al hadden geweten.

Gelukkig is de oorzaak nu bekend dus de overheid kan het oplossen. Het is een ziekte waar ze best een spuitje tegen kunnen uitvinden. Tenminste, dat moest van John Kennedy. Maar ja, Goedmenschen hè.

Maar goed als de spuit er straks is moet er net als bij mazelen ook een verplichting om bespoten te worden komen. En anders rekenen we op de godin van de westerse ethiek mevrouw Dupuis van de VVD, Gutmenschzweefteef van beroep,