Geschiedenis

De herhaalde geschiedenis van de Gescheurdenageltjesfobisten

De politieke machtspartijen mollen met hun gedram en gedroom de hele samenleving voor hun eigen gerief tot er geen houden meer aan is en geven dan het stokje over aan hun concullega’s.

Kankerwensen
Gek eigenlijk dat de geschiedenis zich prachtig herhaalt zoals je in vele oude spreuken kunt lezen. Alleen worden er bij deze herhaling andere kleren aangetrokken en een nieuw kapsel aangeschaft. Politieke partijen zijn daar heel bedreven in. Ze drammen en dromen een hele samenleving naar de verdommenis en als dan eindelijk het stemvee het in de gaten heeft omdat het in de krant heeft gestaan smelten ze weg om natuurlijk wel het stokje over te dragen aan hun zogenaamde vijandige oppositiepartijen. Ze spelen elkaar om de zoveel tijd als het ware de bal toe. De door de kiezer weggeschopten worden door hun opvolgers hartelijk bedankt en krijgen nog jarenlang leuke baantjes voor hun kaderleden. Niet dat die kaderleden dan billen van bejaarden gaan wassen of losliggende trottoirtegels vast gaan zetten, wat ook leuk is, nee, ze krijgen een parkeerbaan als burgemeester, corporatiebestuurder of iets in de waterpompen voor Afrika industrie om tenslotte als bejaarde met breinbeschadiging terecht te komen in de moeder van alle hangmatten de 1e Kamer. En daar zijn ze dan de hele dag bezig met zoveel mogelijk nevenbaantjes te sparen en met elkaar te ruilen. En als ze dan tenslotte de door het volk zozeer gewenste kanker hebben gekregen gaan ze dwars liggen tegen alles wat maar mogelijk is om voor de laatste keer op de televisie te komen.

Vol in het hol
Na enkele jaren, of soms al na een paar weken, blijken de nieuwe en verse gevierde en geliefde politieke lievelingen een net zo groot stel lamzakken en tiefuskutten te zijn als hun voorgangers en dan begint het spelletje weer van voor af aan. Blaffende honden voorspellen in hun wekelijkse polls dat het slecht afloopt met de partij of partijen die nu aan de beurt zijn om afgelost te worden, politici van die clubs doen hun uiterste best om als zakkenvuller of gewoon als janlul in de krant te komen, het volk mort, de hond komt met nog alarmerender zetelverliezen en de verse troepen lopen zich alvast warm. De wegwuifpolitici nemen deel aan de traditionele freakshow van een van hun vazalzenders zoals we die in de afgelopen decennia mochten zien, waarna demense er echt helemaal klaar mee zijn. Daarna heb je de verkiezingen met het gewenste resultaat dat die heilige boontjes van de tegenpartijen de baas gaan spelen om vanaf dag 1 het complete stomme volk keihard en vol in hun hol te naaien. Als het niet zo zielig was zou je er keihard om kunnen lachen.

Guillotinedromen
Vervolgens helpen ze de hele tent weer over de zeik waarna de geschiedenis zich maar weer herhaalt en er dus over een paar jaar de toenmalig verguisde en gehate lamzakken en teringkutten uit het vet worden gehaald om de zaak weer verder leeg te roven. Ik zeg U dat de mens een domme zak is en dat met die guillotines en andere enge dingen waar ik wel eens te vaak en hoopvol over mekker durven ze echt niet te doen want je zou maar eens een nageltje scheuren, zo met je gescheurdenageltjesfobie.

Hier stond een flutfoto waar door flutfotografen en flutadvokaten jacht op wordt gemaakt om je te beroven. Zelfs de volgende uitleg was erbij nodig, zo kut was ie: Lid van de Jonge Corpocratisten tijdens de cursus ‘Transparantie en Verleiding’.