Volksvermaak

De Nieuwe Zwarte Piet heet Blonde Pieta

 

Dat ik er zelf niet aan gedacht heb is onbegrijpelijk. Gewoon die springerige zwart geverfde mannetjes schoonboenen en naar huis sturen en daarvoor in de plaats Blonde Pieta’s inhuren. Die hele zwartepietendiscussie is dan meteen afgelopen.

Er zullen dan best een heleboel treurige mede- en nederlanders, zwartepietenhaters en welkomstmeisjes zijn maar ze bekijken het maar. Even met Sinterklaas gebeld en die zei ook nu weer dat wat hem betreft die hele handel in de zak naar Afrika kon, terug naar hun Schepper zeg maar. Toen ik hem voorstelde om een ploeg mooie blonde meiden te nemen was hij helemaal door het dolle heen en eiste dat de kinderen voortaan viagrapillen in hun schoentje moesten doen in plaats van die wortel. Dus bij deze dan.

PS.
Ik durf het nog niet aan Sylvana te vertellen.

2 gedachten over “De Nieuwe Zwarte Piet heet Blonde Pieta

  • Breinbrouwsels

    Er schijnt voor elk wat wils beschikbaar te zijn: 215 stuks ongeremde #blondepieta voor de gewone sinterklazen, zeg maar de #pussygrabbers en 912 stuks #blondepiet voor die die van de mannen zijn plus voor sylvana zijn er 3 turken en 214 marrekanen inzinkbaar.

  • Dat gaat nog druk worden dan, qua bezoekers bij de intocht van Sinterklaas dit jaar.
    Ik denk dat ik er ook maar eens na toe ga dit jaar dan.
    Moet ik wel een plaatsje vooraan zien te krijgen, want ga maar van uit het druk zal zijn.

Reacties zijn gesloten.