Geen categorie

De Sharia wordt ingevoerd


De laatste jaren verbaas ik mij steeds meer over de manier waarop er met onze kwetsbare medeburgers wordt omgesprongen. Ze worden zo maar moordenaars of kinderverkrachters genoemd en samen met andere kwetsbare mensen met een beroerde en schokkende levensloop, veroordeeld tot onmenselijke taakstrafjes. En dan moeten ze, hoe beschamend, ook nog deelnemen aan zeiltochten rond de wereld om dichter bij zichzelf te kunnen komen.

Ze schamen zich kapot en dat kun je toch niemand aan doen. Gelukkig hebben ze dan wel de onuitputtelijke steun van duizenden juristen en andere hulpverleners die onbetaald en geheel belangeloos onze arme medeburgers, die toch al zoveel geleden hebben, in hun nood bijstaan. Nou ja, een kleinigheidje wordt bijgedragen door zeurende mensen die vinden dat ze door de staat worden uitgewrongen. En dat zijn precies die kwalijke lieden die terug willen naar de oertijd van het strafrecht.

En die eigenlijke daders, de door tegenstanders van ons mooie vergoeilijkings-systeem ten onrechte altijd maar “slachtoffers” worden genoemd, waren zo als altijd bij die niet te controleren figuren, weer op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Onze zwaargestrafte kwetsbare medeburgers konden dus gewoon niet anders.

Want als bijvoorbeeld zo’n kind niet op die plaats was geweest, was er ook geen reden voor onze kwetsbare medeburger geweest om handelend op te treden. Duidelijke gevallen van uitlokking en dat is strafbaar en dat straffen we dus flink af. Maar er loert gevaar want bij het lezen van een artikel bij Lucas was hier, kreeg ik opeens een jeukende vlooi in mijn oor.

Toen mij ook nog even in viel dat men bezig was om die verderfelijke gevangenissen te sluiten was het beeld compleet. We moeten nu echt gaan oppassen want binnenkort is het afgelopen met ons mooie strafrecht waarbij daders en slachtoffers zijn verwisseld. De Sharia komt er aan.

Bij een klein deel van onze samenleving komt de stoom uit de oren als ze zien hoe wij met onze kwetsbare medeburgers om gaan. Dat willen ze niet, ze willen terug naar die vreselijk oertijd waarbij de kwetsbare medeburger op de pijnbank werd gelegd of door vier paarden uit elkaar werd getrokken. Of zomaar voor jaren in een vreselijke gevangenis worden opgesloten.

Ja, dat kunt u zich niet voorstellen, maar dit soort meedogenloze mensen zijn er nog. En hun aantal groeit nog steeds, misschien hebben ze nu zelfs de overhand. Kijk en daar schuilt het grote gevaar want niets is wat het lijkt. De politiek is bezig om hun geheime agenda door te voeren. Want hoe zorg je er voor dat de Sharia wordt ingevoerd?

Maak de meedogenloze mensen, die terug willen naar de oertijd, knettergek door bijvoorbeeld de gevangenissen te sluiten en geef steeds kleinere strafjes. Pak die zogenaamde “slachtoffers”, die zich altijd weer op de verkeerde plek ophouden, flink hard aan. Gooi ze, als ’t even kan of als ze zich verzet hebben in het gevang.

Promoot intussen een religie waar het onthoofden of vierendelen van kwetsbare medeburgers de gewoonste zaak van de wereld is. Geef de meedogenlozen dus wat te kiezen zodat je als politiek het stemvee de schuld kunt geven. Kortom, flink blijven etteren tegen de meedogenlozen onder de kiezers en de Sharia wordt ingevoerd. U bent gewaarschuwd.