Jankverhalen

De Sinterklaaspiraten

Er gaat geen dag voorbij of we schrikken op van ontvoeringen. Nou ja, opschrikken, het gebeurd nu met alles en iedereen dus we schrikken eigenlijk pas als er eens een keer niks ontvoerd wordt.

Zo werden de vaccinaties en natuurlijk het arme klimaat, met bijbehorende lucht, al ontvoerd. Piraten uit hete pleurislanden ontvoerden onze schepen en dat mag want piraten vechten niet tegen elkaar. Onze eigen piraten gingen hun collega’s daar zelfs les geven in ontvoeren en gijzelen.

En nu is Sinterklaas ook al ontvoerd door een stelletje piraten. En niet alleen Sinterklaas maar ook de Zwarte Pieten werden ontvoerd en omgekleurd. Het kruis van Sinterklaas werd gekaapt en het gaat maar door. De gehoorzame kinderen vinden zelfs geen chocoladeletter meer in hun schoen. Ja, je kunt er op wachten, die zijn ook al ontvoerd. Die chocoladeletters dus, niet die kinderen.

Hoewel, die kinderen zijn natuurlijk ook al ontvoerd want die hebben de leerplicht om gehoorzame zombies te worden. De auto, ja onze trots, die is nu ook ontvoerd en krijgt van de piraten een enkelbandje. Is er eigenlijk iets of iemand die nog niet ontvoerd is of gegijzeld wordt? De vrijheid van meningsuiting dan, want dat zullen de piraten toch niet aandurven! Vette pech, die is ook ontvoerd en vet verkracht en wordt binnenkort als zijnde overbodig en hinderlijk de nek afgesneden en overboord gegooid. De Kerstman zal de volgende wel zijn.

Een fijn chocola- en kruisloos Sinterklaas toegewenst.

 

2 gedachten over “De Sinterklaaspiraten

Reacties zijn gesloten.