Geen categorie

De Textieloorlogen in de 21e eeuw (1)

Er komt een algemeen verbod op alles wat maar in de buurt komt van een doek. Dat heeft het Ministerie van Gerechten bij monde van een woordvoerder verklaard. Onder meer hoofddoeken, tentdoeken, vaatdoeken, zakdoeken, zeildoeken en verder alles wat begint of eindigt met doek za per 1 oktober a.s. verboden worden.

Ook mensen wiens naam begint of eindigt met doek, zoals Doekle, worden op dezelfde datum het land uitgegooid en het Nederlanderschap ontnomen. Overtredingen van dit algemeen doekverbod kunnen worden gestraft met een boete van 225.000,- Euro of een gevangenisstraf van 6 jaar.

De woordwoerder:

“Het is godverdomme godsgeklaagd hier in dit kudtland. De hele godverdomde dag horen we niks anders en moeten we alleen maar vragen beantwoorden over al die kudtdoeken. Het moet godverdomme maar eens afgelopen zijn, net alsof we in dit land geen andere problemen hebben die om een oplossing schreeuwen. Er liggen godverdomme oudjes in hun eigen stront in de verzorgingshuizen. Hoor je daar sodeju iemand over? Nee, de hele verdomde kudtdag hoor ik iedereen alleen maar zeiken over die kudtdoeken of Doekles. De mensen die dood aan het gaan zijn krijgen geen terminale zorg. Ze moeten zich hier allemaal kapot schamen”.

Een andere woordvoerder schuift zijn collega terzijde en vervolgt:

“Let maar niet op mijn collega. Hij heeft het gewoon helemaal gehad met die textieloorlogen hier in dit land. Gelukkig heeft onze Minister van Gerechten schijt aan die hele regeringskliek en die kwaakapen in het Parlement. Hij heeft die wet op het algemeen doekverbod gewoon zelf ingevoerd. Hij had geen zin om te wachten totdat die kloothommels uitgeleuterd waren”.

Niet erg bevestigde geruchten spreken nu ook van een komend verbod voor Parlementariërs om het woord “doek” nog ooit in de mond te nemen en als dat toch gebeurd zou de hele zaak opgedoekt worden.

Een gedachte over “De Textieloorlogen in de 21e eeuw (1)

  • gaaf ! erg gelachen, zeker over onze doekle-sukkel. er uit met hem 😉 fijn dat men nu ook kan reageren.

Reacties zijn gesloten.