Geen categorie

De Tokkie’s Metamorfose

Het hoofdbestanddeel van de voeding van de mensheid is de kip. Overal zit kip in. Zelfs in vlees dat geen kip genoemd wordt zit kip er samen met een heleboel water in als kippeneiwit. En omdat de genuttigde kip door het lichaam wordt omgezet in min of meer lichaamseigen materiaal voor groei en reparatie is het duidelijk dat er iets kippigs over ons komt. De moleculen, atomen en noem maar op van de kip nestelen zich in onze samenstellende bestanddelen.

Zo zie je om je heen het uiterlijk maar ook het innerlijk van mensen veranderen. Ze zien anders doordat ze kippig worden. Vaak ook raken ze door opwinding van de leg. Mooie meiden noemen we lekkere kippetjes en je ziet steeds meer jeugdigen met een hanekam. Het is nu al zover dat vrouwen wegens de enorme groei van lellen hun vagina moeten laten vermaken.

En vele politici en andere bestuurders gedragen zich pronk- en spilziek en hangen dus de gebraden haan uit. Onze vrouwen die nu eindelijk eens een baby willen worden broeds en de mannen gedragen zich als haantjes. Als er weer eens een kabinetsbesluit valt is er paniek in het kippenhok. Gelukkig gebeurt dit niet al te vaak. Want dan zijn de Kamerleden er als de kippen bij en kakelen dan als kippen zonder kop.

Een bevolking met het gedrag van kippen is een zegen voor de feodalen. Ze staan op bij het kraaien van de haan. Niet de feodalen maar de bevolking dus. Ze lopen de hele dag hun kostje bij elkaar te scharrelen en omdat dit zolang maar opgeslagen wordt in hun krop is het simpel om daar je deel van te roven. Ze kijken nooit televisie en gaan bij het vallen van de avond op stok. Als er weer eens een roversbende door het kippenland trekt is er alleen wat paniek, gekakel en gefladder maar ze zoeken daarna weer braaf hun plekje op.

De Onwilligen, die nooit vlees eten en dus ook niet in kippen veranderen, zijn nu ook aangepakt omdat er een grote dreiging vanuit ging voor de rust in het kippenhok. Ze worden massaal ingespoten met het vaccin tegen de Mexicaanse Varkensgriep dat om nu duidelijke reden geen Kippengriep genoemd mocht worden. Het vaccin wordt gekweekt op kippeneieren waarvan het eiwit in het vaccin terecht komt en via het vaccin in de Onwilligen. Dus nog even en dan zijn we allemaal het kipje.