Geen categorie

De Uittocht

Woedende beebieboemers
Vanaf 13 september zijn er kilometerslange files richting grens van woedende Nederlanders die de pleitvaart nemen. Eerst maar naar de tussenstations zoals Duitsland, België, Oostenrijk of het platteland van Spanje. Daarna zien we wel weer verder. Het zal wel Canada of Antarctica worden. De banktegoeden zijn overgezet naar Paypal en American Express. Velen waagden de sprong naar Abu Dinges.
Huizen staan nu te koop en de bank mag de onvermijdelijke tekorten om de hypotheeklening af te lossen houden. Werknemers staan voor een dichte deur en zelfs de laatste pak Senseokoffie werd meegenomen. Overal zie je de bekende stickers met die hand en die opgestoken middelvinger. Afzender John Galt.
Ondanks al dat gemekker en gejankt op de diverse internetjankkuilen kreeg Geert 30 zetels en werd de PvdA de grootste met  118 zetels. Marianne van de Dieren kreeg 2 zetels en is ook woedend met de overige bups en de meeste dieren in de file gaan staan. Ze gaat op een nertsenfarm in Polen werken. Geert zit in Amerika en ligt met z’n ballen aan het strand zijn boek te lezen. Eindelijk rust, geniet ervan jongen.
Jolande werd meteen lid van Samsom en wordt Minister van Electriciteitswerken. Dibi volgde haar niet maar gaat bij Endemol werken als fashionchick. Pechtol en Slob zijn nu dagelijks te zien bij Lingo, ze doen ’t gratis want dan zijn ze toch nog op de tv. Rutte en Buma zijn met van Baalen mee naar Zuid-Amerika om daar te helpen met het oprichten van de Zuid Amerikaanse Unie van Socialistische Sovjet Republieken de ZAUSSR. De rest volgt nog.