Gezondheid

De Vieze Grootmoeders Pandemie

Welkomstmeisjes

In een artikel over lebberen en uitwonen heb ik uitgelegd hoe vieze beestjes door tantes die je kamer opruimen op jouw lip terecht komen. Meestal is dat helemaal niet erg omdat het altijd leuk is om door een mooie jonge tante afgelebberd te worden. Maar nu is er groot nieuws want Catherine Keyl, dat is een Oude Vrouw die vaak lekt, heeft gelekt.

Geen Stijl, dat altijd alles weet over Oude Vrouwen, weet nu dit groot geheim te melden. Steeds meer Oude Vrouwen gaan op singlereis naar Afrika voor het uitwonen omdat de negertjes daar veel grotere tongen hebben dan bijvoorbeeld Opa. Oude Vrouwen zijn een soort tantes maar dan met een verschrompelde huid, een geur van vieze doch dure reukwaters om zich heen en een wrat op de neus. Soms worden ze ook wel oma of grootmoeder genoemd en gelukkig brengen ze ook vaak kadootjes voor je mee.

Maar pas op want ze lebberen en wonen daar in Afrika iedereen uit en voor je het weet druppen er vieze beestjes uit hun neus zomaar op je lip. Dus als er een Ouwe Vrouw bij je in de buurt komt kun je het beste zeggen dat je mond pijn doet en dat je dus niet gekust mag worden. Ook niet voor het kadootje. Laat ze dat desnoods maar weer meenemen, maar dat doet ze toch niet!

Een heel bekende krant die altijd alles over enge dingen weet te schrijven heeft nu ook alarm geslagen. De single uitwoonreizen van Oude Vrouwen worden steeds populairder. Zelfs Oude Vrouwen waarvan je verwacht ze niet meer aan lebberen of uitwonen doen blijken toch in het geheim hun liefhebberij uit te voeren.

Dus als er weer een Oude Vrouw gevaarlijk dicht bij je komt, bel dan onmiddellijk De Kindertelefoon. Het nummer ken je inmiddels wel uit je hoofd.

Gerelateerde familieberichten:
Tante ruimt de hele wereld op
Tante ruimt je kamer op