Geen categorieJankverhalen

De Volkertspelen: Lokvolkerts en Volkertkoeken

Volksemupse, deze heet Kelly, zo te zien.

Teeven zal het vananvond nog moeilijk krijgen in die 2e Kamer. De hele oppositie wil zijn hoofd. Want je kunt niet iemand die zijn straf heeft uitgezeten zomaar weer het Wilde Westen insturen. Zonder beveiliging gaat dat niet en dat is gebleken. Niet minder dan 397 Volkerts zijn vanmorgen binnen een uur na zijn vrijlating al in heel Europa doodgeschoten. En volgens de meldingen die op Twitter binnenstromen gaat de jacht onverminderd verder.

Om de duizenden jachtploegen die door Europa trekken te stoppen willen de PvdA en Groen Links dat Teeven bekend maakt dat de echte Volkert al lang op CuraƧao zit. De CU en de SGP menen te weten dat hij in een klooster in Frankrijk is ondergedoken om ter zijner tijd naar het Vaticaan te verhuizen om te gaan hokken met dat wijf van Dutroux.

Teeven kan niet bevestigen nog ontkennen dat er 2000 Lokvolkerts zijn ingezet om de eventueele dreiging voor de moordenaar van Pim Fortuyn af te wenden en dat er daar nu nog maar 200 van over zijn zodat ze weer verse vrijwilligers zoeken op diverse universiteiten omdat de politie er geen zin meer an heeft.

Jammer want het had zo mooi kunnen zijn. Ter gelegenheid van de opneming van Volkert in de Nederlandsche Gemeenschap waren er overal Volkertfeesten met alleen maar blije mensen. In alle steden en dorpen ging de vlag uit en er waren toneel- en dansgroepen die zelfs zonder subsidie dat conflictje op koddige wijze  zouden uitbeelden. Er werd gezorgd voor Volkertskoeken en lekkere drankjes voor deze gelegenheid zoals een biertje, een duikboot, een kopshot of een dropstoot. En nu dit weer.