Geen categorieJankverhalen

De waarheid over sperma, uitspugen voorkomt puistjes

Laat je maar niks meer wijs maken door al die goeroe’s en andere wijsgeren die het zo goed met je voor hebben! De ene verklaart uitbundig dat door sperma te slikken je rimpels op wonderbaarlijke wijze verdwijnen en de ander weet weer te vertellen dat je er jaren jonger door gaat uitzien. Nou geloof er maar niks van. Goed kauwen op een stronkje broccoli geeft nog meer resultaat.

Het is allemaal zo’n halve eeuw geleden begonnen toen de hele pijpologie nog in de kinderschoenen stond en ik mijn vriendinnen begon wijs te maken dat het slikken des zaads grotere borsten zou opleveren. Ik weet ’t nog als de dag van toen. Al heel gauw werd het een rage omdat al mijn vrienden dit evangelie gingen verkondigen. Een hoop meiden kregen later inderdaad grotere borsten omdat ze zwanger werden. Onbekend is gebleven of dit nou aan het slurpgebeuren lag. Kortom, iedereen blij.

Toen dit eenvoudige huis- en keukenmiddeltje in de vergeethoek raakte en de meiden niet meer slikten en toch grotere jopen wilden hebben, kwamen de sliconentieten in zwang. De verwaarloosde mannen bespraken het gemeenschappelijke probleem in de voetbalkantine en besloten tot de aanval over te gaan. Een paar van de maten publiceerden een stukje op hun blog over de wonderbaarlijke werkingen van sperma. De rest van de media ging zich er mee bemoeien, er kwamen gesubsidieerde onderzoeksrapporten en jawel hoor de hype was weer geboren.

De propagandamachine had zijn werk gedaan. Iedereen weer blij want nu kreeg je door het slikken van die smurrie niet alleen vette japen maar ook werd je er tientallen jaren jonger door, de stress verdween en tevens je rimpelige kop. Sperma was weer het wondermiddel tegen alle kwalen.Omdat De Telegraaf met het verhaal kwam dat er een hypnotiseur is die zorgt voor grote tieten zonder snijden of slikken, had ik er genoeg van en voel ik mij nu als oorspronkelijke bedenker heel erg verantwoordelijk. En omdat ik altijd de laatste ben die sprookjes door wil prikken zal ik dat dan nu maar doen.

Sliksters (m/v) aller landen, het helpt allemaal geen zier. Jullie ziijn allemaal slachtoffer van een wereldwijd complot van zelfzuchtige en zoals altijd sprookjes vertellende vieze mannetjes. Uitspugen die handel. Het is een heel slecht product en je krijgt er puistjes van.

4 gedachten over “De waarheid over sperma, uitspugen voorkomt puistjes

 • sperma slikken is heeeeeeeeeeeeeeeeel gezond, ik kan het weten en doe het al jaren

 • Sperma is de Beste Medicijn, helpt tegen alle kwalen, mits het met volle teugen geniet en alles to de laatste druppel doorslikt. Probleem is echter dat de huidige mannen TE VEEL rukken en de kwaliteit van hun Sperma slecht is. Leef gezond en spuit in het rond.

 • leuk hoor die joekels. al die mannen achter je aan om die dingen. je weet gewoon niet wie je moet kiezen. wat maak het uit als er maar liefde is.

 • Francesca

  hahahahaha,

  ik kan hier alleen maar om lachen 😉
  Leuk bedacht 😀

  Groetjes

Reacties zijn gesloten.