Volksvermaak

De Week van God

Nou, wetenschappers en andere ongelovigen op het gebied van de godsdiensten of de ouderdom van aardes nou ben je het haasje. Jullie collega’s verkopen Klimaatsprookjes, Zwijnevloedgrieppaniek en nog veel meer onzin, maar jullie verkopen verhalen over een miljardenoude aarde. En dat is nog veel, veel erger. Want nu zijn we er achter gekomen wat jullie driften zijn. Het door middel van gigantische bergen geld van de Minister van Hoeden en Geepurreets eeuwenlang onderzoek doen naar dingen die niemand wil, waar niemand wat aan heeft en waardoor de hele wereld verdeeld, in de war en dus in oorlog raakt.

Want kijk hier maar eens wat het Reformatorisch Dagblad allemaal schrijft over dat gedoe met halfwaardige atomen en dat soort dingen. En als jullie het niet geloven dan hebben we nog wat nieuws van de ontdekkers, onze echte wetenschappers, die de onderste aardsteen boven hebben gehaald. Het Institute for Creation Research namelijk. Dat heeft een overweldigende hoeveelheid wetenschappelijk niet te weerleggen bewijzen voor de prille leeftijd van de Aarde gevonden. En al dat waardevolle werk hebben die mensen ook nog zonder belastinggeld van die Hoedenminister uitgevoerd.

Gewoon 60 eeuwen heeft die brave Aarde er over gedaan om die kluit te worden die zij nu is. Nou ja, 80 eeuwen dan als je de moderne tijd erbij rekent. En geen dag langer! Dat is dus een miljoen of zo keer korter dan dat jullie altijd lopen te zweren ondersteunt door valse bewijzen die binnenkort hopelijk glekt zullen worden. Dat is geen vergissing, dat is politiek! De ouderlingen en pastoors hadden dus toch gelijk. 6 Dagen had Hij er voor nodig, 6 hele dagen van 1000 jaar per stuk. Ja, daar staan jullie nu sip van te kijken!

Maar wat zegt dan zo’n alles schadebeperkende fysicus Martien van Voigt van de TU Eindhoven over deze geweldige ontdekking „Ik denk niet dat we ons schaarse geld aan zoiets moeten besteden.” Schaars, geld, ons? Jullie krijgen het verdomme voor niks en gratis van die Hoedenmaker. Dus, wetenschappertjes, jullie hebben prutswerk geleverd, alles terugbetalen aan de Verworpenen. Je verkoopt je grachtenpand, je boot en je villa in Cannes maar.