Geen categorieJankverhalen

De Werplozen

Een samenleving die nog even wat langer dan een paar jaar wil bestaan zal toch iets aan voortplanting moeten doen. En dan zal er toch flink op losgeneukt moeten worden. En daar zit volgens mijn onafhankelijke en dus vaak verguisde onderzoeken* nu juist het probleem.

De moderne westerse man die er de kracht nog voor heeft sterft nu wel zo’n beetje uit. Spermabanken zijn ook geen oplossing omdat de kwaliteit van het spul niet meer is wat het ooit was. Zo’n beetje zoals ons voedsel, daar zit ook niks meer in.

De werpindustrie ziet met lede ogen hun handel naar de knoppen gaan en komen nu met plannen voor een betere controle op het productieproces. Of ze ook hand- en spandiensten gaan verrichten bij de start van de productie is nog onbekend. Wel is het duidelijk dat voortijdige onderbreking van het productieproces verboden gaat worden omdat alle kleintjes helpen.

Een mogelijke oplossing voor onze tot uitsterven gedoemde samenleving wordt momenteel door de overheid druk bestudeerd. Het gaat hier om een briljant idee van de regering om alleen ongehuwde en dus eenzame en tot paring gereedstaande jonge mannen als immigrant toe te laten en importbruiden te verbieden.

We moeten werkelijk alle zeilen bijzetten, dus ook piraten en oorlogsmisdadigers, het maakt niet uit, als ze maar kunnen wippen, zijn van harte welkom.

*Vaak verguisde onderzoeken:

Mooiemeidenplaatjesimpotentiecrisis
Bevallingsvreugde
De Spermakronieken
Vruchtbaarheidsvoorwaarde asielzoekers
Mannen sterven uit
Vrouwen willen zichzelf als man
Mooie vrouwen veroorzaken impotentie
Mensheid sterft uit door parfum
Mannen overbodig voor voortplanting