Gezondheid

De Wraak van de Makreel

Als je, net als ik, een blinde baas hebt, kun je ongestraft het hele internet afstruinen naar belangwekkend nieuws. In de baas zijn tijd dus en zeker niet in mijn eigen tijd want die is van mij.

Zo lees ik, na 14 keer doorgelinkt te zijn, dat de vis uitsterft. De haring, de makreel en ook die uit blik. Dat komt door overbevissing, anticonceptiemiddelen, zware metalen en plastic flessen.

Even verderop lees ik, na 3 keer doorgelinkt te zijn dus dat viel mee, dat de overblijvende vis vol zit met chemische troep die wij met zijn allen, de een wat meer dan de ander, in de oceanen gedumpt hebben.

Door het eten van die vis ga je, volgens weer een ander bericht, definitief dood. En als iedereen straks dood is sterft de politiek bij gebrek aan zieltjes ook uit. Dus wat doen we?

Nou simpel toch. We pakken het probleem bij de bron aan want daar staan we als politici om bekend. We vissen al die vieze giftige vissen op waardoor niemand meer sterft aan het eten van vis zodat we gezellig door kunnen gaan met datgene waartoe de mens op aarde is. Knettergek worden van verkiezingen en stemveetje spelen dus.

Een gedachte over “De Wraak van de Makreel

  • "Nothing will benefit human health and increase chances for survival of life on Earth as much as the evolution to a vegetarian diet."
    – Albert Einstein

Reacties zijn gesloten.