Geen categorie

De zomerhoofddoek komt naar je toe deze zomer

Omdat binnenkort de hele doekindustrie opgedoekt wordt blijft voor fervente liefhebbers van haarbeschermingsmode alleen nog de gebreide versie van de populaire hoofddoek over om te dragen. Jammer, maar het is nu eenmaal niet anders. Er was zoveel gedoe over doek dat iedereen er echt genoeg van kreeg.

Maar niet getreurd. We zijn onmiddellijk voor onze trouwe hoofddoekfans op zoek gegaan naar alternatieven en uiteraard hebben we iets gevonden. Vandaag stellen wij de Zomerhoofddoek aan u voor. Niet onmiddellijk in gejuich uitbarsten en tranen van dankbaarheid en geluk plengen want er moet wel iets voor gedaan worden.

Deze Zomerhoofddoeken moeten namelijk gebreid worden. Breien? Ja, breien. Dat is een activiteit waarbij men uit wol en met behulp van ingewikkelde bouwtekeningen en eng gereedschap een product maakt. Klinkt erg ingewikkeld allemaal dus voor lezers beneden de 60 jaar is hier even uitleg wat breien is.

Het voordeel van het dragen van een Zomerhoofddoek is natuurlijk dat er een deel van het haar voor zonlicht toegankelijk is zodat u dus ook in aanmerking komt om uw persoonlijke stroom op te wekken. Met enige aanpassing kunnen de Zomerhoofddoekjes in allerlei kleuren uitgevoerd worden. Leuk is bijvoorbeeld in de kleuren van uw favoriete voetbalclub, kroeg of politieke partij.

Of in zwarte uitvoering voor als u een baaldag hebt. Of blauw als u op zoek bent naar een one-night-stand of ietsjes langer. Of wit, als u nog maagd bent. Nou, u komt er wel uit vrees ik. Veel succes en bedenk, u hebt de hele winter de tijd om er eventueel samen met uw partner iets moois van te maken. En het is weer eens wat anders dan naaien.

Bron: Purlbee voor ingewikkelde werktekeningen en hoe het verder moet. In het Engels dus rijp voor Google Vertaling.