Asbestleed

Defensie leert het nooit en laat haar mensen alweer de kanker krijgen

Defensie schort het gebruik van kankerverwekkende chroomverf niet op en gaat gewoon door met het gebruik ervan.

Defensie laat onze soldaten alweer de kanker krijgen
Nou eigenlijk niet helemaal want er loopt ook een heleboel burgerpersoneel rond dat ook met chroomverf in aanraking komt en over 20 jaar kanker heeft. Want, zegt defensie, we maken gewoon de verf op en we schorten het gebruik niet op want wat denk je wel niet wat dat allemaal kost. En bovendien hebben we niks anders en onze mensen moeten wel aan het werk worden gehouden.

Een beetje zoals toendertijd de asbestproducenten jarenlang van diezelfde overheid door mochten gaan met het uitstrooien van kankerasbest over het land want anders hadden de boeren en bedrijven geen dak boven hun hoofd gehad en zouden de producenten met de rotzooi zijn blijven zitten.

Wacht even, dat was toch diezelfde Defensie die onze jongens die naar Indiƫ en elders werden gestuurd om daar voor Volk en Vaderland/Koning en Corporatistenland kapot gemalen te worden in schepen liet hokken waar de asbest aan alle kanten uitstroomde? En toen die jongens de kanker kregen werden hun weduwen nog even lekker vernederd met een Wiedergutmachungsbonus van 1000 gulden waar de Vereniging van Oorlogsvrijwilligers 50 jaar voor had moeten strijden en procederen? Ja, gelukkig, nu kennen we ze weer. Het was diezelfde schooierskliek, ze zijn geen spat veranderd.

Of zoals diezelfde overheid gewoon voor honderden miljarden de windmolenfabrikanten hun gang laat gaan of er zelfs nog reclame voor maakt zodat er over 20 jaar geen vogel of vleermuis meer in Nederland te bekennen valt, de nertsenhouderij wat eerder het land is uitgepest omdat de nertsen elkaar door de helse geluiden van die turbines uitroeien ** en er ook geen enkele Nederlander meer zonder hersentumor dood aan het gaan is.

Nee, zegt de mooie blonde mevrouw namens de hele regering, u kunt van ons allemaal ongezien de kanker krijgen. *

*
http://www.nrc.nl/carriere/2015/03/11/defensie-blijft-kankerverwekkende-chroomverf-gebruiken/

**
http://www.welt.de/wirtschaft/energie/article137970641/Macht-der-Infraschall-von-Windkraftanlagen-krank.html