Asbestleed

Driekwart van de wereldbevolking krijgt kanker van een heks

Als er ergens weer eens de pest uitbrak was er gelukkig altijd wel een heks te vinden die de schuld kreeg en vervolgens namens de Heere werd veroordeeld en op de brandstapel in de fik gestoken.

Massavernietingingscouveuses
Niet dat dan de pest over was maar de heersers hadden in ieder geval gedaan wat nodig was, zonder dat de volksgezondheid op enig moment in het geding was geweest. Allemaal voor de B├╝hne natuurlijk. Maar er was een schuldige aangewezen en in die zin zijn we weinig opgeschoten in onze ontwikkeling. Bij elk bericht over uitgebroken ziektes of andere massavernietigingsmiddelen lees ik dan ook dat het Ministerie beweert dat er op geen enkel moment de volksgezondheid in het geding is geweest. En meteen daarna wordt er heel ver weg een oorlog opgestart na eerst nog even een heks ervan te beschuldigen dat ie in Koeweit pasgeboren baby’s uit de couveuse haalde en Gegen Die Wand gooide.

Rookheks
Als driekwart van de volkeren op deze wereld kanker krijgt, wordt er onmiddellijk een heks bijgesleept. Niet omdat ze via de voeding, het water, de lucht en de rest van de rotzooi in de omgeving volgegooid worden met kankerverwekkende meuk, want daar ligt het volgens de wetenschap niet aan. Uit duizenden kankerverwekkende stoffen werd gekozen voor de Heks van het Roken. Op de brandstapel ermee zou je zeggen en dat doen we dan ook. Maar wel laten we de ouders van die Heks gewoon doorfokken als de konijnen zodat je in elk zichzelf respecterend kankerbedrijf smeggels kunt kopen. Wel met een plaatje er op natuurlijk. Zo’n plaatje waarvoor je van de Facebooks en Twitters wordt verwijderd als je die eens aan rokers wilt laten zien.

Overdaad
Roken is de opvolger geworden van de asbest. Niet dat daar geen miljoenen mensen de kanker van krijgen maar de brand is er af. Asbest heeft geen engheidswaarde meer omdat het al veels te lang in de publiciteit was. Net zoiets als dat je niet meer bang bent om verkracht te worden door een vent met een laag voorhoofd omdat je al drie keer daags door een kudde #dobbernegers uit elkaar wordt getrokken. Een overdaad van de daad is dan de oorzaak dat je er niet meer wakker van ligt. De asbestheks van weleer is niet meer en die van het roken ligt nog even na te smeulen maar gaat dezelfde weg. Ze liggen tussen de sintels van de overdaad aan propaganda.

Brandstapels
De opvolger van het roken en de asbest als heksenvangers zijn natuurlijk de houtkachels en vooral die heidense Paasvuren. Wat daar allemaal voor een kankerstoffen in zitten die door de verbranding onze longen in worden geperst hou je niet voor mogelijk. Zo’n houtkachel produceert bijvoorbeeld deeltjes echt verbrand hout. En bedenk dat 12 miljoen houtkachels per jaar net zoveel fijnstof de lucht in blazen als 1 verbrandingsoven van een afvalverwerker per uur of een beetje drukke snelweg per dag. En die paasvuren zijn ook nog eens de nakomelingen van die brandstapels waar de heksen vroeger op werden gefijnstoft.

Bronnen:

Asbestkanker

Heksenverbrandingsvuren

Kanker voedingsindustrie

Brandstapels