Gezondheid

Ei en kip worden lekkere Friezinnen in een slettesetje

Omdat de woorden kip en ei marketingtechnisch echt niet meer kunnen in deze tijd worden ze omgenoemd naar boutje en tokje. Klinkt ook minder giftig, stukken liever en doet eerder denken aan een lekkere Friezin in ondergoed dan aan een gifmengersproduct.

Sletkip
Over een week is iedereen gelukkig weer die vreselijke ophef over eieren vergeten. Niemand weet dan meer dat eieren en kip een soort weapons of mass destruction waren en dat Trump er zelfs over dacht om alle eieren met kip en al op te kopen en ze op Noord-Korea neer te flikkeren.

Gelukkig is dat allemaal niet gebeurd en om er nu voor te zorgen dat die arme kippen die eieren niet voor de kipzekut hebben gelegd krijgen ze een andere naam. Ja, de kippen ook want dat zijn tenslotte de moeders van de eieren.

Boutje en Tokje wordt het en ze krijgen voortaan hun stempeltje op een geil sletterig setje waar ze in verpakt worden. Nee, alleen de kip, als je de eieren in zo’n setje stopt krijg je in dit land gegarandeerd de Kinderbescherming op je dak.