JankverhalenVolksvermaak

En nu, de vinkjestering voor de EU!

Een daverende overwinning voor de zelf denkende mens, proficiat allemaal! Nooit eerder in de geschiedenis van de gewervelden hebben zovelen massaal de Poederpruiken onder de guillotine door gekleurd. Gewoon, met een potlood! Omdat het kon! Met dank aan alle GeenPeilers!

EU fuc

Nieuwe referenda zijn gelukkig in aantocht. Er staan ons dus nog veel meer leuke dagen te wachten met klinkende overwinningen op de Poederpruiken en andere Graaiers. Dat kondigen de organisaties aan die volksraadplegingen voorbereiden over de handelsakkoorden CETA (tussen de EU en Canada) en TTIP (met de VS). Gaat onder andere over chloorkippen en andere vergiftigde meuk die men ons in den mik wil schuiven en dat we een flinke boete moeten betalen als we het weigeren op te vreten. Lijkt dus sterk op OekraiNEE.

Dit is dus geen tijd om met je ballen in den hand voor de buis te gaan liggen kauwen op een frietje EU. Dit is de tijd om meteen maar door te referendummen dat we per direct die EU uit willen. Liever vandaag dan morgen. Dus, OnsStijl, kunnen jullie dit kunstje nog een keer flikken?