Geen categorie

En we hebben een certificaat!

Hermafrodiete dildojongleur tijdens warming-up van teen
Zeg mevrouw euh, zei ik, want ze had dan wel een stem als een brulboei en een manchesterse broek met galgen aan met bijpassende worstenvingers waarmee hele balen zware van de weduwe waren gerold, toch gokte ik op vrouwelijk. Goedemiddag zei de brulboei, mijn naam is Henk-Jan, wat kan ik voor u doen?
Goedemiddag toe joe toe, meneer Henk-Jan, mijn naam is Breinbrouwsels, inderdaad ja, van dat televisieprogramma Raardaar, ja het zit zo, ik zou mijn dochtertje, die is nu vier, opgeven voor de kinderopvang hier omdat haar oudere zus hier ook goed misbruikt is, maar nu zie ik allemaal vrouwen rondlopen en daarnet keek ik tegen iets aan dat toch duidelijk niet op een pedopater leek.
Dat van die pedopater hebt u heel goed gezien, het verrassingseffect was weg en dus hebben we die moeten vervangen door een pedo-burgemeester en een pedo-kamerlid, ieder voor een dagdeel naar keuze. Maar voor het nieuwe seizoen hebben we er wel, als eerste in Nederland, een hermafrodiete dildojongleur bij en een vibrerende slangendanser met vuistdikke vingers. Zwemlessen worden zoals altijd weer gegeven door Benno, die even weg was vanwege zijn dienstplicht. En verder doen alle mannen hier hun uiterste best om zich als kleuterleidster te profileren maar toch hun vrouwelijke kant niet uit het oog te verliezen. Verder krijgt u maandelijks een rapport in koperdiepdruk en een misbruikvideo waarvan u er voor 19,95 per stuk wat voor uw familie kunt bijbestellen. En we hebben een certificaat! Ben u nu gerustgesteld?

Vibrerende slangendanser met vuistdikke vingers, ja we stonder er wel van te kijken.
Ja, dat is precies wat ik zoek, want je moet er toch niet aan denken dat al haar vrienden en vriendinnen straks misbruikt zijn en zij dus weer eens niet. Dat zo’n kind er dan niet bij hoort. De schande voor zo’n kind en wij worden er dan weer voor aangekeken, de hele buurt lacht ons uit. Stenen door de ruit en de buurt uit gepest, denk je dat toch eens in! En dat mijn dochtertje hierdoor eenzaam en toch alleen haar weg als niet misbruikte in dit leven zou moeten zoeken en om mij te straffen straks zonder diploma of vergunning haar groene appeltjes op de Keileweg gaat staan te verkopen. Mag ik een inschrijfformulier?

2 gedachten over “En we hebben een certificaat!

  • geen wonder dat er homo,s bestaan

  • bwerk waar staat het emmertje

Reacties zijn gesloten.