Gezondheid

Even iets over die vaccinatieproducenten en andere aluminiumfabrieken

Lang geleden in 2009 schreef ik er al eens over omdat toen iedereen over elkaar heen buitelde, dat er iets met onze vaccinaties aan de hand zou zijn.

Heeft kennelijk geen bal geholpen want telkens als er weer een verhaal in de propaganda opduikt dat er iets in het vreten de spuitjes zit buitelen ze weer. Ook als er plotseling kinderen van joden of christenen zijn die mazelen krijgen, staat het enthousiaste spuitjesvolk weer te krijsen. Dus ik schreef:

Russische, Deense en Zweedse kranten publiceren al een paar dagen berichten dat er vermoedens van corruptie zijn met betrekking tot de Zwijnevloedgrieppandemie.. Zo zou de WHO op aandringen van de Russen al bezig zijn met een intern onderzoek naar jongens en meisjes die mogelijk het handje nogal hebben opgehouden. Dit soort berichten staat al enkele dagen op het internet te lezen. Ja, dat is lachen. De complotters zijn weer bezig om alles en iedereen maar van oplichting en roverij te beschuldigen terwijl wij weten dat dit bij ons gewoon niet kan. Daar zijn we veels te rechtschapen voor.

Gelukkig vertoeven wij dus in een samenleving waar iedereen eerlijk tegenover elkaar is. Geen gedoe met oplichting en dat soort verwerpelijke zaken want dat kennen we hier gelukkig niet. Dat komt door onze opvoeding waardoor we allemaal rechtschapen mensen zijn geworden. Dus we worden door niemand driewerf genaaid waar we als makke schapen zelf sullig bij staan te kijken. Als er toch toevallig nog ergens een stukje bevolking in het hol gepakt wordt is dat altijd heel ver weg en zijn er altijd dictators bij betrokken en hebben De Onzen er nooit iets mee te maken.

Daarom wordt ik ook altijd zo treurig als er weer eens geruchten verspreid worden en geroddel en achterklap ons deel is. Daar doen we trouwens zelf nooit aan mee. Vanwege onze opvoeding en daardoor verkregen rechtschapigheid bijvoorbeeld alleen al. Vooral als er Nederlanders door die dwaze complotters en hun aantijgingen beschadigd zouden kunnen worden wordt ik echt bedroefd. En als het dan nog gaat om hooggeleerde en dus gerespecteerde Nederlanders ben ik snel de wanhopige walging nabij.

Lees hier verder dat het driewerf naaien van het spuitjesvolk alleen maar geruchten zijn van wappies.

Gelukkig is er dus allemaal niks van waar en zijn er genoeg mensen die denken dat de overheid er is om ze te beschermen en er zijn er die denken.