Geen categorieJankverhalen

Feest voor Woekerstenenslachtoffers

Het moest er een keertje van komen, met al dat gestem op de stemmetjesjagers, hoe ook genoemd, dat de aftrek van de betaalde rente voor de hypotheek op die stapel stenen die eigenlijk veel te duur was, eindelijk eens afgeschaft wordt. Want tenslotte zijn we allemaal gelijk en dus was het een doorn in het oog om elk jaar maar weer die rente van de inkomsten te moeten aftrekken.

De chef van het politburo van de communisten waar velen terecht altijd op konden stemmen maakte het voornemen dan ook maar zelf bekend. En dat zou wel eens veel stemmetjes kunnen opleveren. Bij de concurrenten natuurlijk.

Dus nu is iedereen blij want binnenkort is het doel bereikt. Het heeft een tijdje geduurd want die vier rijke mensen die we hier nog hebben waren elke keer weer tegen. Maar gelukkig hebben die vieze kapitalisten nu bijna niks meer te vertellen en anders verhuizen ze maar naar het buitenland. We kunnen al die geldverdieners missen als kiespijn.

Al dat gezeur over poen verdienen, we hebben de overheid toch! En er zijn belangrijker dingen zoals windmolens op Urk en een nieuw operatiegebied in Afrika voor ons soldatenuitzendburo of natuurlijk het prachtige werk dat onzen Bert Koenders doet in den vreemde. Dus als die stenenaftrektoestand straks over is kan er mooi weer extra geld naar deze schone doelen.