Geen categorie

G-Spotgate: De Gote Ontdek Je Plekje Fraude

Alle zekerheden worden ons ontnomen. Het klimaatcircus bleek gewoon klimaat te zijn en de grieppandemie is gewoon griep. En nu is ons laatste houvast, de G-Spot ons ook nog ontnomen. Het blijkt gewoon een plasprikkel te zijn door een te volle blaas die ontstaat door teveel frisdrank.

De G-Spot werd jaren geleden herondekt door enkele vaginaliefhebbers en sudderde eerst lange tijd ondergronds bij de hippies, die met die lange haren en bloemen in het haar. Maar in 1963 haalde een bedrijf, dat tot dan apparatuur voor het masseren van de nek, de schouders en de handen produceerde, de oude koe maar eens van stal. De G-Spot was geboren en met een lawine aan propaganda werd de Magic Wand G-Spot Vibrator in de markt geplaatst. Talloze wetenschappers werden ingehuurd om rapporten te schrijven over waar bijvoorbeeld dat ding dan wel niet zou zitten. En ter verdediging gingen mannen plafonds beglazen.

Zoals gebruikelijk werden de marketingacties door de overheid gesponsord want die zagen al heel gauw dat dit soort propaganda wel eens op hun eigen terrein van pas zou kunnen komen. Daar hebben ze dus tegen weinig geld veel van kunnen leren voor gebruik in latere jaren. Bijvoorbeeld bij de actie ‘hoe maken we het volk vietnamklaar’ en alle latere variaties hierop. Alleen al in westerse landen werden er in 1963, het jaar van de lancering van de G-Spot Vibrator bijna 700 miljoen exemplaren van dit goddelijke wapen tegen de alleenheerschappij van de man verkocht. Ze werden geleverd in allerlei vormen waarbij die met de kromme punt of die met de trekhaak het lekkerste liepen.

Er verschenen als flankerend marketingbeleid alleen in 1963 en 1964 al 114 miljoen boektitels over dit prikkelend onderwerp. Het televisieprogramma ‘Ontdek je plekje’ deed zijn intrede. Goedele Liekens presenteerde ‘Likken met Liekens’ en alle beginnende bekende nederlanders begonnen hun loopbaan bij ‘Spuiten en Slikken’. Voor- en tegenstanders buitelden over het lekkerste plekje heen. Er werden tot nu toe meer televisieprogramma’s over dit onderwerp uitgezonden dan van alle nieuws- en actualiteitenrubrieken bij elkaar. Vrouwen die hier een glazen plafond op zagen duiken promoveerden er dus op en gingen schrijven voor Opzij of Maakplaats.

Erge tegenstanders betoogden nog dat alleen lesbische vrouwen daar ergens een soort plaatsvervangende penis hadden en dus op die manier tot het gewenste gekreun en gekrijs kwamen. En miljoenen vrouwen meenden niet lesbisch te zijn en toch een volwassen vent van zijn brommer te moeten spuiten. Maar het is over en uit. De G-Spot bestaat helemaal niet. Het zit zoals zoveel stomme hoop en hunkering gewoon tussen de oren. De rust is wedergekeerd. De vrouwen kunnen weer vastgemaakt worden aan het aanrecht, Opzij in de open haard en de glazen plafonds kunnen weer gewoon betonplaten worden.

De G-Spot. Het had zo mooi kunnen zijn. Vrouwen die ook hun eigen plekje hadden gekregen. Maar het mocht weer niet waar zijn. Het blijkt nu gewoon te gaan om de prikkeling van een stukje vel vanwege een volle blaas zodat je moet pissen. Meer is het niet. De mensheid werd weer eens opgezadeld met iets waar je in moest geloven en dan kwam het allemaal goed.

De zoveelste fraudezaak dus waarbij overheid en industrie hun zakken hebben liggen vullen over de rug van weerloze vrouwen. Een droom is ons ontnomen en de webwinkels voor lekkere speeltjes kunnen de toko sluiten. De droom is uit maar gelukkig hebben we de foto’s en de filmpjes nog!

Bronnen:
Nina: De G-Spot bestaat toch niet
The Times Online: What an anti-climax: G-spot is a myth

Een gedachte over “G-Spotgate: De Gote Ontdek Je Plekje Fraude

  • Heb ik GVD al 20 jaar voor niks lopen/liggen/zitten zoeken! Nou ja, het was toch een leuke bezigheid. Mogen we nu weer gewoon erop en eraf?

Reacties zijn gesloten.