Geen categorie

Gedwongen Dwaling door Bedrog

Dwaalorkest

Net als alle andere volken heeft het Nederlandse Volk geen flauw benul wat al die politieke partijen wel of niet aan het uitvoeren zijn of welk verheven doel, anders dan de eigen portemonnee of De Baantjes ze nastreven.

In alle duidingen of propaganda of stukjes in kranten of op het internet worden we opgezadeld met een Nederlands Volk dat de hele dag met de kop in de televisie of middels het papier op het toilet het politieke nieuws volgt danwel diep in de nacht door een kijvend vrouwmens achter de computer uit worden gesleurd, de keukentafel op. Er wordt ons een Volk voorgetoverd dat de hele dag zit te wikken en te wegen welke politieke religie ze wel of niet en waarom en wel met redenen omkleed ze straks al dan niet en dit en dat en zus en zo zullen gaan stemmen en daar dan allemaal boeken over gaan schrijven en bij Pauw & Witteman op schoot gaan zitten. Zo’n Volk dus. Waarvan je bang bent dat ze de bek opentrekken want je weet, dan gaan ze weer urenlang die hele zooi aan je uitleggen.

Echter, we hebben hier maar in alle andere landen ook, een heel ander Volk. Een Volk dat nergens de ballen verstand van heeft en zich van alles en nog wat, tot woekerpolissen en tophypotheken aan toe laten aansmeren. Een Volk dat meer kan verwachten van Radar dan van haar eigen overheid. En toch doen ze dat niet. Gewoon omdat ze vol vertrouwen hebben in een overheid die vroeger goed voor hun was.

Een betrouwbare overheid die zorgde voor veiligheid op alle gebied. Een Heerser waaraan je rustig in haar bruidsnacht je dochter kon afleveren. Ja, zo lang geleden is het dat een overheid betrouwbaar was. Maar dat weet Het Volk allemaal niet meer. Zoals Het Volk ook niet meer weet dat een overheid er voor het volk is en niet andersom. Dat weten de arme schapen met die grote bek ook al niet meer. eigenlijk weet Het Volk helemaal nik, geen reedt, geen hol. Ja, als je ze hoort lullen in de kroeg weten ze alles.

En voor wat betreft wat Das Volk denkt te weten klopt dat ook. Want dat is haar al door vakkundige indoctrinatie in het onderwijs, onder dwang dus, opgelegd door de Mennerij. Vervolgens wordt Het Volk haar leven lang door de Staatspropaganda overspoeld met dwaalnieuws dat door de arme schapen voor waar wordt geslikt. Dus dan weet je overal alles van. Maar het is Dwaling dus. En tenslotte wordt het Arme Volk en haar nakomelingen onder valse voorwendselen een gigantische schuld aan de broek genaaid door de hele bups als overheid slachtoffer te maken van een gigantische beroving volgens het communistisch handvest, Het Grote Roofboek van Marx En dan hebben we het over Bedrog.

Het Nederlandse Volk heeft dus onder dwang, dwaling en bedrog ingestemd met dit Europa.

Nu ben ik gelukkig geen jurist dus ik zou de daders samen met hun vazallen en reclameburo’s wel veroordeeld krijgen.

(Diverse verwijzingen naar lijfstraffen, gedwongen levensbeeindiging alsmede hakblokken werden door de redactie verwijderd)