Geen categorieJankverhalen

Geen einde kredietcrisis

Onze heersers hebben vanmorgen het genereuze aanbod van de Apenheul (zie ook Einde kredietcrisis ) om de kredietcrisis op te lossen afgewezen.

Kennelijk is er een hevige strijd gevoerd over de wijze van het bekend maken van dit besluit tussen de tegen- en tegenstanders van deze, eerst met gejuich begroette oplossing. Maar het besluit is nu definitief. Alle partijen zijn het eens geworden, met uitzondering natuurlijk weer van de PVV en Rita Verdonk.

Marianne Thieme was eerst zeer verheugd, maar reageerde teleurgesteld toen ze vernam dat de nieuwe Redders van het Land geen verplicht lid werden van de Partij van de Dieren. “Dan horen dieren niet thuis in de Kamer, ook geen apen.” Ook Kamervoorzitter Verbeet voelde er weinig voor . “Ik ben enorm allergisch voor apen.” De CDA-fractie “als er geen kat komt om op muizen te jagen komen deze nieuwe Redders er bij ons ook niet in, dan doen we het zelf wel weer, zoals altijd”.

Geert Wilders liet telefonisch weten dat hij er geen moeite mee zou hebben. “Als er muizen, ratten en wel of geen katten in de Kamer rondzwerven kunnen apen er ook nog wel bij”.

Rita Verdonk had er geen enkel probleem mee, want “Apen zijn rechtdoorzee, je kunt er heel wat van leren”.

Als de zondebok bekend is zal er een filmpje op YouTube worden gezet om het besluit nader toe te lichten.