Geen categorie

Geheim tasjeskamp?

Geen Stijl, wereldkampioen in tendentieuze, ongefundeerde en vooral nodeloos kwetsende berichtgeving, zet ons op het spoor van een geheim trainingskamp in de Reeuwijkse Plassen. Zoals gewoonlijk wordt er weer een link gelegd naar tasjesliefhebbers die de omgang met tasjes in dit trainingskamp zouden kunnen leren. Alsof er voor een beetje tasjesliefhebber wat te leren valt. Kijk maar eens om je heen en zie hoe gracieus er met tasjes gezwaaid wordt. Zit gewoon in de genen van de liefhebbers van leuke tasjes.

Weer een tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsende berichtgeving dus, ten laste dit keer van tasjesliefhebbers. Want wat blijkt 1. Gewoon zelf even er naar toe gaan en niet lui vanachter het gaapscherm gaan liggen te goegelmeppen. Wij hebben het advies van de GeenStijl-politie om niks zelf te onderzoeken aan onze tas gelapt. Een kamp is er, tot zover oké. Want wat blijkt 2 ( mag best twee keer, gewoon omdat ’t kan). Het gaat hier om een initiatief van de Erotische Instrumentaria Gebruikersgroep. Deze groep sympathiseert met de bekende Peniskokerbrigade.

Er worden op het eiland cursussen gegeven aan de leden voor het veilige gebruik van al dan niet in of op het lichaam aan te brengen hulpmiddelen, te gebruiken bij demonstraties. Cursusonderdelen zijn onder andere “Het bevestigen van spandoeken aan mijn verlengde dildo”, “Het bevestigen van een reclamebord aan mijn voorbindspeeltje of peniskoker” of “demonstreren met losse handen”.

Een groot verhuurbedrijf van bouwmaterieel is sponsor en de leden kunnen daar voor € 25,- per dag- en hulpmiddeldeel de benodigheden huren. De sponsor was niet bereid om gefundeerd commentaar te geven en wil ook niet dat de naam van zijn bedrijf bekend wordt. Zelfs wil hij niet op de foto zodat hij Bekende Nederlander wordt. Ook niet met een van de hulpmiddelen voor zijn ogen om nog bekender te worden. “Want anders krijgen we natuurlijk iedere dag weer die Rutger bij ons op de stoep en wil iedereen zo’n roze ding en daar hebben we er te weinig van. Zilver- of goudkleurig is nu de trend”. Om te voorkomen dat er weer tendentieuze, ongefundeerde en nodeloos kwetsende desinformatie verspreid wordt heeft de gebruikersgroep overal rond het eiland goed zichtbare naamborden neergezet en willen ze 24/7 reclameborden op PowNed gaan uitzenden, telkens als daar “nader onderzoek moet uitwijzen” te horen valt of het woord “berichtgeving”.

De gebruikersgroep heeft inmiddels een groot aantal subsidieaanvragen bij allerlei mogelijke en onmogelijke instanties en overheden, zoals een goede gebruikelijke groep betaamt, ingediend. Ook overwegen ze aan de komende gemeenteraadsverkiezingen deel te nemen. “Er zijn veel zwevende gebruikers die we graag willen vertegenwoordigen en we hebben voor een hoog democratisch gehalte van onze bestuursverkiezing in maart niet voor niets het bij diverse overheden populaire stemprogramma Iene-Miene-Mutte 1.0 aangeschaft”. Duidelijkheid is duidelijk.