Geen categorie

Geldverbranders hebben spijt

Ze komen onder druk van de omstandigheden mogelijk tot bezinning. Jarenlang werd de van brave hardwerkende burgers geroofde poen verbrand in grote feesten, weggeverijen en andere hobby’s. De elitehofhouding van de plutocratische kleptocraten groeide als kool.

Op elk lid van de elitehofhouding zijn er nu nog slechts 2 werkende en dus aan de staatskas bijdragende sloebers. Daarom is het duidelijk dat deze sloebers van ruim de helft van hun inkomen moet worden beroofd. Dus nu wordt er weer een heel oude bekende kool gestoofd.

Met name het CDA laat nu weten dat de elitaire plutocratische kleptocratenkliek wel erg groot is geworden en dat het mogelijk wel eens ietje minder zou kunnen. Nu hebben we dat in de afgelopen eeuwen, vooral als er weer eens verkiezingen aan staan te komen, vaker gehoord. Er werd veel over gesproken en de bijbehorende rustgevend propaganda bij geleverd.

Dus het volk sliep geheel gerustgesteld weer in, stemde op de goede boodschappers en werd daarna weer met tegenzin gewekt door een bevroren frikadel in het hol. De overige elitairen zullen wel snel met soortgelijke goede boodschappen komen. Dus jullie zijn gewaarschuwd.