Normen en Waarden

Godsverslaafden hangen seksverslaafden broek onder de riem

De stichting God Onder Druk heeft haar leden opgeroepen om in deze barre tijden en vanwege de verkiezingen de zuchtende en hunkerende medemens te hulp te schieten. Een deel ervan dus want de holibi’s en vrouwen worden gelukkig met rust gelaten. Want zegt de voorzitter van de stichting de heer Arie Zwartsok, zieke mensen moet je met rust laten en zeker tijdens de verkiezingen.

De stichting die gesponsord wordt door alle christelijke kerken, stromingen en andere fanclubs van de Here zou eerst God Onder Druk In Nederland gaan heten. Maar zegt Arie, daar waren de leden echt niet blij mee omdat dit onze meest fundamentalistische normen en waarden zou aantasten.

We hebben voor de hulp aan seksverslaafden gekozen, alweer die Arie, omdat het hele zorggebeuren rondom de andere verslavingen zoals alcohol en drugs geheel verzadigd is. Er is totaal geen ruimte meer. Ik vermoed zelfs dat de hulpverleningsindustrie op dat gebied zelfs nieuwe en verse verslaafden produceert in samenwerking met alcohol- en drugsproducenten. Kijk alleen maar naar de reclame om je heen die zelfs op zondag te zien is.

Wij kiezen, vervolgt Arie, voor de man die volledig van het padje af is door de verschrikkelijke gesel van de vleselijkheid die de hele dag maar wordt opgedrongen en in onze eigen gelederen zelfs sterk oververtegenwoordigd dreigt te geraken. We hadden natuurlijk ook kunnen kiezen voor een van de andere verslavingen die nog over zijn, zoals de speelgoedverslaving bij kinderen, de koopjesverslaving van huis- en andere vrouwen, de twitterverslaving van politici of de politiekverslaving van SGP-vrouwen, maar zegt Arie, die komen bij de volgende verkiezingen beslist aan de beurt, de Tuin van de Here moet flink aangeharkt worden.

De hulpverlening zal doeltreffend worden aangepakt, aldus Arie, we houden niet van pappen en nathouden zoals de andere hulpverleners dat doen, niks afkicken en dat soort dingen. We doen het op de manier zoals we vroeger de kinderen het roken afleerden. Als ze betrapt werden met een sigaretje kregen ze voor straf vier dikke sigaren achter elkaar te roken. Daar werden ze dan zo ziek van dat het roken voor de eeuwigheid afgelopen was. Zo doen we dat ook met de seksverslaafden.

De Penitentiaire Inrichting in Veenendaal wordt nu in sneltreinvaart ingericht voor de plannen van de stichting. Cellen worden voorzien van stemmige rode lampjes en de beeldschermen van de computers worden spatvrij gemaakt. Het hulptraject voor de verslaafden bestaat uit het 4 dagen aan een stuk door opgesloten worden met niets anders dan een keukenrol en 40 pornofilms. Een vrijwilligster komt telkens door het luikje in de deur gluren of hij nog leeft want er is een beweegplicht. Daarna volgt een samenzijn van 4 dagen met 27 vrijwillige hulpverleensters die het onderste uit de kan willen. Er is nog even gedacht over 72 vrijwilligsters maar die had de concurrent al in zijn programma staan.

Seksverslaafden kunnen zich hier melden en Vrijwilligsters hieronder in de reacties.

Een gedachte over “Godsverslaafden hangen seksverslaafden broek onder de riem

  • Bus_Showfeur

    @MrFrancky: in evenwicht als in even een wicht? Een meisje voor eventjes? Veenendaal was nog nooit zó leuk!

Reacties zijn gesloten.